Dionysosrising Blog

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Cheap Trick - We're All Alright! (2017)

 Látogatottság
Összesen
86622623
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Hazai hírek - 071221 

Rövid hírek

Tankcsapda: Rendőrlányokkal melegítettek a tankok

Izgalmas helyszínen mérte össze vezetéstechnikai tudását a nemrég nagykorúvá érett Tankcsapda legénysége a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitánysághárom hölgy munkatársával és a Kowalsky meg a Vega zenekarral.

A helyszín apropóját az adta, hogy az együttes rendhagyó módon melegítsen be az év végi debreceni záró-bulira és, hogy a szórakozás mellett a megyében elsőként csatlakozott a Charta a józan közlekedésért elnevezésű mozgalomhoz, melyet az Országos Rendőr-főkapitányság kezdeményezett az ittasan okozott halálos balesetek számának csökkentésére.

A tájékoztatón résztvevő Fekete Csaba alezredes, megyei főkapitány elmondta, hogy a mozgalom magyarországi elindítását az egykori Forma 1-es világbajnok, a finn Mika Hakkinen kezdeményezte nyáron. Azóta már más ismert közéleti személyiségek, például Bessenyei Péter műrepülő világbajnok, Palik László televíziós műsorvezető, a Hungaroring Sport Zrt. elnöke is aláírták a dokumentumot.

Az eszmei tartalom mellett persze a fő szerep a vezetésé volt.

A három csapat egy a rendőrök kiképzésére szolgáló tanpályán versenyzett, olykor nem kis derültségre adva okot. A két rock zenekarnak már az elején meggyűlt a baja a szorosan egymást követő bóják kikerülésével, ám ekkor még csak sejteni lehetett, hogy nem ez jelenti a legnagyobb problémát a teljes kör megtétele során. Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa rutinos tolatása után, vagy Cseresznye hibátlan 40 másodperces körrekordja után a csapat összesített pontszámát a szövegírásban ugyan kiváló, de vezetésben már kevésbé jeleskedő Lukács Laci frontember rontotta le igazán. Lacinak szinte mindennel meggyűlt a baja. A bójakerülés még csak ment valahogyan, de a hirtelen kikerülés és a hirtelen megállás már nagy jó indulattal sem volt hibátlannak nevezhető. A végeredményen ez persze meg is látszott.

Nagy meglepetésre a Kowalsky meg a Vega zenekar nyerte a versenyt, másodikként a debreceni Tankok, a dobogó harmadik lépcsőfokára pedig természetesen jóindulatú házigazdaként, a rendőrlányok léphettek fel.

www.tankcsapda.com
www.kowalskymegavega.hu
www.cls.hu
www.mp3music.hu

Zord zenekar decemberi hírlevele

Végéhez közeledik a "Disasters Tour 2007" klubtúra, már csak a december 28-i, miskolci buli van hátra, amelyre meglehetősen rendhagyó helyszínen kerül sor. A Hősök terén a mélygarázsban lép fel a Zord, többek között az S.K. zenekarral, a Minden-Hatókkal és a Szlovákiából érkező Rimérával. Most érkezett vissza a zenekar a Felvidékről, ahol a Drastic Means vendégeiként zúztak egy jót, de megért egy misét a november 22-i "Disasters Grind" lemezbemutató koncert is. Nagy volt a pörgés, a Drastic Means remek bulijával kezdődött az este, majd itt láthatta először a nagyérdemű a "The Ghost" című dalra készített videóklipet. Az átszerelés után a Zord három akusztikus gitáron (a vendég gitáros Kiszty Roland volt ebben a dalban), dobon és basszusgitáron előadta a lemezen is hallható balladát, a "Black Petals"-t. Ezt követően közel másfél órás színtiszta metal zúzdára került sor, ahol felléptek egykori Zord tagok (Jakab Viktor - basszusgitáros és Hrebenku Zsolt - gitáros) is, illetve két dal erejéig az ifjú dobos titán, Tálas Áron! Mind a zenekar, mind a közönség kitett magáért, és hab a tortán, hogy a koncertet követő albumdedikálásra is várakozáson felüli volt az érdeklődés. (Koncertbeszámoló a Rockinform 2008. februári számában!)

A koncertek közötti "szünnapok" sem telnek tétlenül, több médium adja, adta hírül a zenekar körüli történéseket. A lemez kedvező fogadtatásban részesült a zenekritikusok részéről, illetve a Rockinform novemberi számában, a Passzió és Kronos Mortus portálokon olvasható egy-egy interjú a csapattal. Emellett a Diósgyőr és a Pont FM rádióban is elhangzott Zord interjú, valamint a Magyar Királyi TV miskolci regionális stúdiójának élő műsorában a klip bemutatásával egybekötve mutatkozott be a csapat három tagja. Már javában folyik a jövő év eleji klubkoncertek szervezése, illetve a nyári fesztiválokra is készül a Zord.

Az eddig lekötött bulik a következők: 2008. március 07. - Salgótarján, Kakukkfogó; fellép még: Drastic Means; 2008. április 05. - Veszprém, Padlás Music Pub; házigazda: Éjfény; 2008. április 12. - Miskolc, JMB Rock Café; vendég: Éjfény. Emellett meghívást kapott a Zord a 2008 áprilisában Ipolyságon megrendezésre kerülő III. Drastic Fest-re, illetve szervezés alatt vannak erdélyi és további felvidéki bulik is. 2008. június 19. - Miskolc, Csanyik-völgy - JMB Fest.

További hír, hogy hamarosan teljesen megújul a zenekar honlapja, ami azt jelenti, hogy pofásabb és "húzósabb" lesz, illetve újabb rovatokkal, további információkkal bővül ki. Természetesen a fotógaléria is frissítésre kerül, illetve minden más "elmaradásukat" pótolják a srácok. Ez természetesen vonatkozik mind a magyar, mind az angol nyelvű változatra. Az új oldal a tervek szerint 2008. január 31-én indul, amellyel még közelebb akarnak kerülni a zenekart kedvelő barátaikhoz, és interaktívvá téve a felületet, minél több visszajelzést szeretnének kapni a közönségtől.

FIGYELEM! Postai utánvételben megrendelhető a Zord zenekar "Disasters Grind" című CD-je - mely a Nail Records gondozásában jelent meg 2007 novemberében - 1.500 Ft, plusz postaköltség áron. A megrendeléseket e-mailben (zord@zord.hu), illve telefonon (20/919-06-12) várja a zenekar.

ZORD: KIS RÓBERT - GITÁR, VOKÁL; PERÉNYI DÉNES - GITÁR, ÉNEK; CSIBI ATTILA - DOB; PUSZTAI MÁTÉ - BASSZUSGITÁR, VOKÁL

www.zord.hu
www.myspace.com/zordmetal

HungaroConnections cserekoncert pályázat

A PANKKK aktuális pályázata: HungaroConnections 2008/I. koncerttámogatási pályázat a Dalok.hu közreműködésével. Pályázati cél: magyar és külföldi zenekarok együttműködése cserekoncertek során. Pályázók köre: zenekarok és szervezőik. A pályázatok beadási határideje: 2008. január 11. A részletes pályázati kiírás itt olvasható. A PANKKK stábja ezúton kíván mindenkinek boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag 2008-as évet! Üdvözlettel: Berta András, program koordinátor.

fish! dal, faith no more buli

sziaszok, az utolsó hírlevelünk idén! mivel az utolsó pillanatban derült ki, kérlek jelentessétek meg vagy adjátok tovább: december 23-án ingyenes faith no more tribute koncert lesz a west balkánban (ami utána be is zár, úgyhogy az utolsó lehetőség egy kis partizásra)! a fish! legújabb dala pedig a napokban jelenik meg you vs me címmel a bprnr 5. válogatáslemezén! kellemes ünnepeket, boldog újat! da fishz

www.fishonline.hu

Első a Magashegyi Underground!

Noha Magyarországon nincs olyan hagyománya a karácsonyi kislemezlista első helyezettjének kilétét illetően, mint Angliában... mi azért nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Magashegyi Underground – Szeplős Váll kislemeze, kombinálva a letöltésekkel zárja a 2007-es szezont az első pozícióban. A hivatalos listát megtekintheted itt!

Mindemellett persze szeretnénk beszámolni a múlt hétvégi aluljáró-minikoncert turné őrületes sikeréről. Az ingyenes koncertekre sokan voltak kíváncsiak, akadt, aki először hallotta a zenekart, de voltak olyanok is, akik kimondottan Bíborkáék miatt jöttek az aluljáróba. Természetesen a legnagyobb sikere a Szeplős Váll című slágernek volt, amelynek szövegét szinte kivétel nélkül mindenki együtt énekelte Bíborkával. De nagy sikere volt az új dalnak, az Angliának is... aki esetleg még nem hallotta volna a dalt, hallgasson bele és vegye meg a lemezt itt! Vagy töltsd le teljes egészében itt! A minikoncertből egy kis ízelítőt mutatunk itt. (mobillal rögzített videó...) Szóval gratulálunk a zenekarnak és köszönjük mindenkinek, aki támogatja őket!

www.szeplosvall.hu
www.cls.hu
www.mp3music.hu

Kalapács

BÉKÉS KARÁCSONYT, ROCKOS ÚJ ÉVET MINDEN BARÁTUNKNAK! Dec 26-án az AVALON Club ad otthont utsó metalt-támadásunknak. Reméljük, minél többen együtt karácsonyozunk. AVALON CLUB: 1158 BUDAPEST XV. kerület (XVI. ker. határa) Késmárk utca 32. (Rákospalotai határút sarok) GPS: N 47.52934 x E 19.15172

Sinoverflow

Igaz, az őszi hírlevelek rendesen elmaradtak az utóbbi időben, de eseményekben nem volt hiány: a Karcag-Nyíregyháza tengelyen koncertezgettünk és garázdálkodtunk az Armada és a Szakadék, illetve a Decadence zenekarok társaságában, de így az ünnepek közeledtével visszatérünk a saját Alfa Holdbázisunkra, a Rock Inn-be. Itt rendezzük meg december 22-én az idei Fémkarácsonyt, sorrendben a harmadikat (a rendezvény titkos alcíme továbbra is "Rókát A Fa Alá!) A koncert 22:00-kor kezdődik és ingyenes, terveink szerint elhangzik egy vadonatúj ((Sin : Overflow)) nóta, valamint a közönség részéről ránk nehezedő nyomásnak engedve előkapjuk a Sentenced-Neverlasting feldolgozást is. Máskor is nehezedjetek ránk nyugodtan! A másik örömteli esemény, hogy Zéró cimboránkkal három éves szervezőmunka, vad egyeztetések és álmatlan éjszakák százait követően végre tető alá hoztunk egy koncertet a "Rémálom A Nyár Utcában" rendezvénysorozat keretein belül. Az időpont december 27-e, helyszín az After Music Club (Budapest, VII. kerület), társaink a bűnben az Arthemisia és a Dharma zenekarok. A koncert ezúttal is ingyenes, minden kedves pesti ismerősünk/cimboránk/óvodai szerelmünk megjelenésére feltétlenül számítunk, ha jól mennek a dolgaink, az első zenekaros pólók is elkészülnek addigra.

A gépezet januárban sem áll le, Dudu lázasan dolgozik az esedékes honlap-frissítésen, de hiába minden igyekezete, ugyanis a zenekari fotókat VALAKI (khmm...) nem képes eljuttatni neki, de majd igyekszik. Becsszó. Ja, és január 12-én visszatérünk az Armada és a Szakadék társaságában a legkultikusabb fellépőhelyek egyikére, a tokaji Betyáritatóba, minden igaz SINnernek ott a helye, ezt a kocsmát egyszerűen látni kell! Koncerteken találkozunk, addig is kellemes ünnepeket meg amit ilyenkor kell mondani, a többit a pultnál megbeszéljük! Üdv: Attila, ui: köszönet a szavazatokért, ne hagyjátok abba!

Vologda

Mikor? 2007.12.28, Hánytól? 20:00, Hol? Miskolc - Mátrix Reloaded Pub. Mennyi? A belépő teljes egészében lefogyasztható 500 HUF. Megjegyzés: Hagyományőrző karácsonyi koncert, és múltidézés a zenekar eddigi együtt töltött éveiből. A BELÉPŐ ÁRA LEFOGYASZTHATÓ! Ha van kérdés, azt várjuk a www.vologdavr.atw.hu fórumába. Legyetek jók, ha tudtok...a többi úgyis hiábavaló. VVr.

Left

Hölgyeim és Uraim, mélyen tisztelt publikum! dec 22.-én szombaton Left koncert a Molothow ligetben! Kezdés időben, a beugró meg nem sok. Vendég is lesz ausztriából. Pajzán szarvasok, részeg télapók, sztriptizelő jézuska, meg minden ami kell! GYERTEK!

Steroid

Hello mindenkinek!A zenekarnak ez lesz az évben az utólsó koncert, de egyben a legnagyobb is! Mindenkit nagyon sok szerettel várunk! Ráadásul két versenyt is hírdetünk, amire a helyszinen lehet jelentkezni! Az első verseny a legrészegebb télapó a második a legcsinosabb télapó néni. Fontos, hogy csak télapó sapkában érvényes a versenyzés. A berepülő 600HUF lesz. Fellépők: 20:00- Steroid; 21:00- Aquincum; 22:00- Anxius; 23:30- Ultimátum > Hozzátok az egész családot! Akivel nem találkoznánk, annak Boldog karácsonyt, és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!

Ratkóczi Huba

Sziasztok! Ez a fönt látható cím, bíz egy zenekarnév.Nem is akármilyen zenekar neve, egy egészen friss formáció, s az első koncertjére készül épp, ami most szombaton lesz(dec.22) a PINCEKLUBBAN. Főhősnőnk egy elbűvölő perui hölgy, csodás hanggal. Ha visszarepülünk az időbe mondjuk úgy 10 évet, s besétálunk az akkori klubéletbe akkor biztos, hogy hamar belebotlunk, egy igen dögös rythm'n blues bandába, a "Sonia és a sápadtarcúak"-ba, no igen ő az a Sonia...

A zenekar többi tagja: Péter Gábor - gitár (KyruGottaHumble); Mózi - dob (...Napokon); én-baszusgitár. A műsort soul-os, funk-os, bues-os, rockos-nak mondanám pl:Janis Joplin, Aretha Franklin, Serrie Williams... Valami ilyesmi hangulatra számíthat az arra járó, azt hiszem ebben a hidegben az ilyesmi jót tud tenni..., főleg, ha arra gondolunk, hogy miután megtettük tétjeinket, s elmondtuk amit gondoltunk, s elpakoltunk, de ottmaradtunk, rögvest fölpattannak majd a színpadra, azt est főhősei, a KYRUSAORUS zenekar tagjai... Szóval, azt hiszem nem taglalnám tovább, el kell jönni és kész! Dec.22 szombat, 20.30 Pinceklub,Budakeszi.

Acoustic Enemy

Hááj! Nagy páréé,nagy páréé tessék kérem gyünni! A Fish! meg az Enemy együtt fogja nyomni! Péntek este gyere a JMB-be Miskolcra! Ünnepeljük meg a 21.-ét!(Valakinek ez is ünnepnap.) Sajna rossz hír a beugró: 600 píz. Na akkor ott este nyolc után!

Vissza

Sziasztok! Szeretnénk benneteket meghívni az év utolsó Vissza koncertjére ami dec. 22-én kerül megrendezésre a szolnoki Borostyán Művelődési Házban 20:00 órai kezdettel a ROXAKKK keretein belül! Részletesebb program: 18:00 6Perc; 19:00 Fél-X; 20:00 VISSZA; 21:00 Graveyard; 22:00 SkayWay; > Vissza

Remorse

No véget ért ez az év is....! Ilyenkor ugye mindenki vagy nagyon boldog vagy nagyon szomorú, De a szomorkodóknak (pl magamnak megpróbálunk egy vidámabb ajándékot átadni hátha.) Ha a linkre kattintotok akkor meghallgatható lesz egy új Remorse nóta próbatermi felvétele (részlet) aktuáli szöveggel melyet Parola igazított Kámán bátyára. Persze mindezt csak viccnek és ajándéknak szánjuk reméljük szórakoztok egy kicsit. KELLEMES BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK A REMORSE THRASH TEAM NEVÉBEN!

The PlanetNoir Industries

Sziasztok! Kis ünnepek közti súly: 2007.12.28. (péntek) Budapest, Blue Hell (1032. Bp. Fényes Adolf utca 28.) Fellépők: Sunday Fury - Shapatt terror - Stonedirt. Kezdés:20.00h, Beugró:600 HUF, Utána Benny's retro... A 80'as 90'es évek legostobább slágerei.

Not This Time STHC

SALGÓTARJÁNI UNDERGROUND KARÁCSON - STC - DECEMBER 26. - 19:00 (pontos kezés) SäW | INSULINE | NOT THIS TIME | ALL RIGHTS RESERVED | THE GOING | PRESAGE OF INSANITY | BLOW YA MIND. Az első érkezők ajándék CD-ket és fanzine-okat kapnak! Gyertek 19:00-re pontosan! Csak 600 Ft! Meg italakció, meg blablabla! GYERTEK! ADD TOVÁBB!

Metrosurfing

ŐRÜLETES BULI A CINEMA CAFÉ-BAN – 2007. 12. 27. – 21h (Agora Savaria Filmszínház, Szombathely, Mártírok tere) FELLÉPŐK: metrosurfing, Vad Fruttik, DJ PALOTAI (Tilos Rádió – Budapest). Dj'K: Tommy Brutkho, Vidaotone. Visual: Doorin. BELÉPŐ: Elővételben és a helyszínen 22 óráig 1.000 Ft, a helyszínen 22 óra után 1.500 Ft. JEGYELŐVÉTEL: Cinema Café

Graveyard

Üdv Mindenkinek! Több mint két hónapos koncertmentes időszak után, új basszusgitárossal végre ismét közönség elé tudunk állni, és ez úton szeretnénk Titeket invitálni a következő bulinkra: 2007. december 22. (szombat) - Szolnok, Borostyán Művelődési Ház. Fellép még: Vissza, Fél-X, 6perc, stb. Belépő tudomásunk szerint csak 300 Ft. Gyertek minél többen! Üdvözlettel: a Graveyard zenekar


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Friss hírek és kiadványok a Hammer zenekaraitól - 071220 

Rövid hírek

Cadaveres: Lost Souls/Soul Of A New Breed

Az „új” anyag, amely abszolút az előző kiadvány alapjain nyugszik, egy maxinak indult, s végül egy EP-ben teljesedett ki. Mindez kizárólag a csapat ’Soul Of A New Breed’ c. lemezéhez kapcsolódik és a kettő meg is fog jelenni, együtt, dupla formátumban. A korongon található remixek a ’Soul Of...’ album nótáiból táplálkoznak. Lássuk a közremőködő művészeket!
Chip-esz (aki a zenekar barátja és segíti őket már a kezdetektől) felel a Seventh Heaven és az Elixir mixekért, Vincabi (ex-Slang énekes) a Drop of Humaneness-ért, illetve 2 budapesti Dj (Norm és Vida G. ) "tekerte ki" a Soul Of A New Breed-et. További öröm és meglepetés Kovács Attila felbukkanása a Watch My Dying-ból, aki szintén újraértelmezte ezt a nótát. Az anyagon lévő 4 koncertfelvétel a Kultiplexben készült, 2007 novemberében, ahogyan a zenekar fogalmaz: „a budapesti éjszakában”. Mindezek mellett a srácok újraértelmezték a Moby Dick Gumiszoba c. örökzöldjét, emellett pedig még egy különlegesség helyet kapott az albumon: a Blood-stained c. nóta magyar nyelvű, akusztikus változata, női vokállal, Békefi Réka énekesnő tolmácsolásában, s mindezt vonósok is színesítik.

Track lista:
CD 1: Intro – Soul Of A New Breed – Elixir – Seventh Heaven – Atrophy Of The Mind – Drop Of Humaneness – Flaw (instrumentális) – Tenacity – Blood-Stained – Noah’s Heritage
CD 2: Seventh Heaven (urban dance mix) – Bűntudat (Blood Stained acoustic version) – Drop Of Humaneness (ethno mix) – Soul Of A New Breed (élő) – Unholy Spirit (élő) – Elixir (firestarter mix) – Gumiszoba (Moby Dick cover) – Soul Of A New Breed – (jump up mix) – Seventh Heaven (élő) – Elixir (élő) – Soul Of A New Breed (Area 42 mix)

www.cadaveres.hu

My Small Community: A Day Becomes A Lifetime

Az ex-Mind The Gap tagokból álló, de immár új énekessel zenélő, s 2006-tól My Small Community néven alkotó csapat első albuma, az ’A Day Becomes A Lifetime’ végre mindenki számára elérhetővé vált! A 12 nóta megalkotásakor zenekar szinte minden rock zenei stílusból merített, és ezek egyvelegéből alkotta meg saját műfaját, így a zenei hangvétel végeredményben egy energikus és dallamos underground rock/metal anyag lett.
A myspace.com/mysmallcommunity oldalon is meghallgathattok 4 vadonatúj dalt a debütáló nagylemezről.

Track lista: The Choise Is Yours – Let It Burn – Within Reach – Open World – Endless Day – Poison – What I Can Do With You (I Can Do Alone) – Before You – Into The Unknown – Blindfold – Disappear – …And The Chopper Returns

Remorse: hírek

No véget ért ez az év is! Ilyenkor ugye mindenki vagy nagyon boldog vagy nagyon szomorú… De a szomorkodóknak megpróbálunk egy vidámabb ajándékot átadni hátha... Ha a linkre kattintotok akkor meghallgatható lesz egy új Remorse nóta próbatermi felvétele (részlet) aktuális szöveggel melyet Parola igazított Kámán bátyára...:) Persze mindezt csak viccnek és ajándéknak szánjuk reméljük szórakoztok egy kicsit. > Kattints Ide!

KELLEMES, BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK A REMORSE THRASH TEAM NEVÉBEN!

www.remorse.hu

Rotor: Acélba zárva

A Rotor a magyar rockzenei élet egyik legrégebbi színfoltja. Az 1981-es megalakulás óta rengeteg fellépés, 6 teljes album, és több válogatás albumon való közreműködés jellemezte a bandát. A Robbanásveszély és Robbanásveszély 2 válogatásalbumokon négy számmal, a „Metáháború”-val a „Rotorrémálom”-mal a „Forma 1”-gyel és a „Pokoli éj”-jel képviseltette magát a zenekar. Ezt követte egy sikeres franciaországi koncertturné majd 1991-ben megjelent a mára már klasszikussá vált „Tépj szét minden láncot” album. Az elkövetkezendő években sikeres fellépések, tv felvételek, rádiós interjúk sora követte egymást. Időközben a sok gyűrődést nem bírók elhagyták a zenekart és egy ideig új tagok keresésével telt az idő. A már stabilizálódott felállással készült el 5 album, amelyből az Árvaház, a Vegetáció és a Semmi Nem Elég magán kiadásban a Gyökerek (2004) pedig a Nail Records kiadásában jelent meg.

A zenekar nemzetközileg is ismert. Egy finn kiadó, 2005-ben megjelentette a Semmi Nem Elég albumot bakeliten (!), majd 2 évvel később 2007 nyarán az Árvaház és Vegetáció anyagok dalaiból Mexikóban kiadásra került egy CD. Az albumok kaphatóak az európai, dél-Amerikai és közel-keleti underground piacokon, illetve külföldi internetes áruházakban is. 2005 nyarán a Karthago Records (német underground kiadó) érdeklődött a Tépj Szét… lemez CD-s változata iránt. A Nail Records segítségével sikerült is megjelentetni a korábbi klasszikus album CD-s változatát, nem csak külföldre, hanem a hazai karácsonyi piacra is. Az új Rotor lemez munkálatai már 2005 végén elkezdődtek. A zenekar ezzel a lemezzel szeretett volna visszakanyarodni a klasszikus heavy metal világhoz, iker gitárszólókhoz és a klasszikus metal szövegekhez. Végül 14 dal került a lemezre, ebből kettő korábban íródott de magyarországi hivatalos megjelenésű kiadványon eddig még nem szerepeltek. A rajongói visszajelzések alapján elmondható, hogy egy nagyon egységes és színvonalas anyagot sikerült megalkotni az új albummal, amely 2007. december 10-én került kiadásra.

Track lista: Acélba zárva – Egy darab fém – Ördögi kör – Metalgóc – Van még remény – Még egy harapás – Kőkemény – Még mindig – Sok éve már – Légy édes – Metal az isten – Semmi nem elég – Csernobil 2007 – Egy igazi hang

www.rotorband.com

Septicmen: Negative

Bár a legfrissebb Septicmen lemez megjelenése csúszott egy kicsit, de az immár 15 éves várpalotai csapat friss – és az új felállás első közös – anyaga, rajta a nóták magyar és angol verziójával, hozzáférhető az ismert lelőhelyeken. Figyeljetek Rájuk!

Track lista: Colors – Dying Animal – The Final Step – Cursed – Nature Of Truth – Gravitation – Human In Terror – Open Your Eyes – Slave To Depth – Mediashit – Twin Flowers

www.septicmen.hu

Velvet Stab: Welcome Goodbye

A 2002-ben alakult zenekar azzal a céllal ragadott hangszert, hogy a céllal, hogy olyan zenét hozzanak létre, ami beindítja őket és ezt az érzést másoknak is át tudják adni. A Velvet Stab az énekes csere után másfél évvel rögzítette első lemezét a jól ismert, stabil minőséget nyújtó érdi Bakery stúdióban. Az megszólalásában ehhez méltó, tíz számos „Welcome Goodbye” igazi konceptalbum, a szövegek, a számok sorrendje és a borító mind egy téma köré épül fel. A hatások a klasszikus rocktól, a screamo-n keresztül a hardcore-ig terjednek, de leginkább a modern rock matricáját ragaszthatnánk a Velvet Stab első albumára.

Track lista: In the wind – Tumbie into the past – Our disabled dreams – Contradiction in terms – Signs on the concrete – The ghost – 10000 – Tear the map apart – Decay we are – Scars torn open

www.velvetstab.com
www.myspace.com/velvetstab


Szerkesztette: PalSzabolcs
Tovább...

 Emergenza Fesztivál következő koncertjei 

Koncertmenü

Január 11. - Székesfehérvár Fezen klub. Zenekarok: Zyon, Dreamer, Eskabbe, PFL, Tu"zvonal, Endless, Pigs Might Fly, Super Infra Color, Trigger, Amadea. További információk itt.

Január 17-19. - Budapest Avalon klub. Zenekarok: Country Strike, Inverz, Pajszer, Innocent Eyes, Nasmith, Rotten Tomatoes, Elleborum, Nehézáram, Pauly Pilot, Thekillingscreens, Cuitlahac, Drágám Tévedtem, Novokain, !hfhg!, Büntetés Végrehajtók, Live Large, The Involution, Dharma, Harvester, Replugged. További információk itt.

Január 24-26. - Budapest Avalon klub. Zenekarok: CLOWN, ESCLIN SYNDO, DOOMSDAY FUNK, MOOD REFLECT, BLAZE OF ANGER, KÉMÉNYSEPRO"K, OVERDRIVE, (SURREAL) FUSION, VOLVER. További információk itt.

Az Emergenza bemutatja a Metrosection zenekart (a 2007-os budapesti Emergenza győztesét) a 2006-os nemzetközi döntő 4. helyezettje, a MBWTEYP társaságában december 20-án, az A38 hajón. Sok szeretettel várunk titeket az Emergenza fordulókon! Bővebb információk, nálunk itt.

www.emergenza.net

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Hajós Maja interjúja Váry Zoltánnal: KISS-Karácsony 

Interjúk

Hajós Maja interjúja Váry Zoltánnal, a Kiss Forever Band vezetőjével.

Kis hazánk egyik legrégebbi és mondhatjuk talán leghíresebb tribute zenekara a Kiss Forever Band. A csapat szinte egész évben külföldön játszik és ügyelnek arra, hogy koncertjeik kuriózumnak számítsanak itthon, éppen ezért nagy esemény, egy-egy hazai fellépésük. A csapat vezetőjével Váry „Starchild” Zoltánnal beszélgettem így év vége közeledtével a szokásos óévbúcsúztató hazai koncertjük apropóján, mellyel december 28-án fogják megörvendeztetni hazai rajongóikat.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Deja Vu Music Club koncertek Rob ajánlásával (071220) 

Koncertmenü

December 27. csütörtök (ELŐSZILVESZTERI MOZA-X PARTY!) Deja Vu Music Club XI., Fehérvári út 120. 18 órától, beugró 600 HUF.

fellépők: Old Dolls, Betterfly, Serial No., Zapruder, Moza-X, Stenk, koncertek után disco: DJ Soviet

Hatalmas buli koncertekkel és diszkóval - 18 órától kifulladásig -, meglepetésekkel, italakciókkal! A buli első felében - vagy inkább harmadában - fiatal rockzenekarok mutatják meg magukat. Az Old Dolls ifjú bandája klasszikus rockzenét játszik, míg a Betterfly már sokkal maibb megszólalású zenekar. Kísérletező kedvű, rendkívűl erőteljes, profi produkcióról van szó. A Serial No. dallamos punkrockot játszik.

Az esti fellépők közül a Zapruder zenei gyökerei a 60-as évek végén és a 70-es évek elején keresendők. Zenéjükben felfedezhetők az afroamerikai muzsika, a blues és a soul stílusjegyei, hangulatai. Más számaikban pedig a folkrock és a westcoast egyértelmű hatásai mutatkoznak meg. Egy 8-10 éves történet a Zapruderé, mely épp most éli sokadik újjászületését.

A Moza-X eklektikus és egyben bulizós zenét játszik. Jazz, rock, funk és latin zenei elemeket ötvöző muzsikájukat színes hangszereléssel vértezik fel. Koncertjeiken látható és hallható is például trombita - Gerecs Péter által - és egzotikus ütőhangszerek, melyeket Boltuzits Attila szólaltat illetve üt meg. A legszínesebb hangszert viszont mégis csak az együttes vezéralakja - hát ki más - szokta kézben tartani azokon a bizonyos koncerteken. Aki nem más, mint Jacsó Miklós (Nils, ex Mirror Eyes, ex Dekadance), s hangszere pedig egy gyönyörű tűzpiros Epiphone Dot Studio gitár, amit általában nagy előszeretettel használ amikor csak ideje engedi. A banda ritmusszekcióját Kindla Zoltán dobos és Bálint Áron basszista alkotják. A MOZA-X élő fellépésein - egyenlőre hál Isten másmilyenek nem is léteznek - garantált a felhőtlen és gyakran egzotikus hangulat, úgyhogy, aki esetleg némi állandó depresszióval küzd szerény hétköznapjain meg hétvégéin az bátran keresse fel a zenekar által megtisztelt objektumokat, leginkább a Deja Vu klubot. Másnapra jobban lesz...

A koncertsorozat záró bandája, a Stenk stílusa rafinált és vagány. Borzasztó jó hangulatú bulit csinál ez a banda. Funk, blues, jazz, rock, pop és reggea elemek változó arányú equilibriuma, ahogy ők mondják... Számaikat a jammelések tetejére kilökődő riffekből és melódiákból putrálják össze. Saját szerzeményeikből álló első demójuk négy hónap együttlét után született meg.

December 28. péntek (a Tribute Night to JIM MORRISON) Deja Vu Music Club XI., Fehérvári út 120., 20 órától, belépő: 800 HUF.

Fellépők: The Doors Memorial Band, Sonia és barátai - Janis Joplin számok! (Sonia Zambrano a Sonia és a Sápadtarcúak énekesnője), Alleyway - Rolling Stones műsor!

Egy varázslatos este a csodálatos Jim Morrison emlékének...
A Doors Memorial a legendás The Doors zenekar tiszteletéből és annak muzsikája iránti rajongásának köszönhetően jött létre. A csapat egy része tagja volt a Doors Emlékzenekarnak, mely 2006 óta két külön zenekarként éli életét más-más elképzelésekkel. A Memorial célja, hogy népszerűsítse Jim Morrison művészetét és őrizze emlékét azáltal, hogy visszaadja zenéjüknek eredeti hangzásvilágát és hangulatát. Szívesen vállalja a különböző fesztiválokon való szereplést és ad önálló koncerteket is. Szécsi Rafael, a zenekar vezetője és frontembere, 1996 óta az egyik fő képviselője a Doors zene iránti elhivatott szférának Magyarországon. 10 éve énekli az énekes-költő legenda dalait élőzenés klubokban, a hazai és a külföldi fesztiválokon egyaránt.

December 30. vasárnap (Deja Vu Music Club előszilveszter!), 18 órától, beugró 600 HUF

18 órától fiatal rockzenekarok: Traffic Jam, Red Cap, Organized Confusion, Liquid Fire. 22 órától vidám, alternatív rock: Madagaszkár Messze Van, 23 órától: rock and roll party a SIXTERS zenekarral koncertek után disco: DJ Soviet

Üdvözlettel és kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok!
Rob, Deja Vu Music Club koncertszervezője


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Év végi buli és fotókiállítás BPRNR módra plusz egyéb hírek 

Koncertmenü

Nagyszabású bulival készül a Budapestrocknroll, ahol a koncertek mellett egy plakát- és fotókiálítást is megnézhet az, aki ott lesz a Petőfi Csanokban. A fotókiállítás főszereplője nem más, mint a BPRNR bulikra lelátogató közönség, így valószínűleg sokan felfedeznek majd ismerős arcokat a fotókon. Az este folyamán a Superbutt, a Blind Myself és a (műsorváltozás) The IDORU mellett az Isten Háta Mögött is fellép, ami mostanában igazi kuriózumnak számít, ugyanis a zenekar egyrésze jelenleg külföldön él. Játszik még az igen fiatal srácokból álló Turn Of Mind valamint a The Last Charge, és hogy a szokásos külföldi vendég se maradjon ki, az osztrák From Down To Fall is színpadra lép.
A szervezők és a Light Positive együttműködésének köszönhetően különleges fény- és színpadtechnika lesz látható, a négy főzenekarról pedig DVD felvétel készül.

Időpont: 2007. december 28., Helyszín: Petőfi Csarnok
Fellépők: Superbutt; Blind Myself; The IDORU; Isten Háta Mögött; From Dawn To Fall (A); Turn Of Mind; Last Charge.
Jegyár: elővétel 2300 Ft, helyszínen 2800 Ft, Jegyelővétel: PeCsa, Ticketportal.hu, Speed Westend, Hammer Bolt, Underground Store, CD Pince, Headbanger

Megjelent az ötös BPRNR válogatás, 19 dallal, közte új Subscribe, Mangod, vadonatúj exkluzív Fish!, meg a szokásos Superbutt, Idoru, BTS, Blind Myself stb., plusz olyan vendégek, mint például a Shapat Terror vagy a Turbo. A CD a legegyszerűbben a BPRNR webshopból rendelhető meg (ott teljes tracklistát is találtok), de kapható a jobb lemezboltokban is.

Koncertekből minden napra jut valami mostanában. Csütörtökön Fish! az A38-on, német és magyar vendégzenekarokkal. Aki kíváncsi, hogy mi is lesz a program pontosan, keressen rá a YouTube-on a beharangozó klipre, érdemes. Pénteken ingyenes Subscribe a gödöllői Trafóban, ahová az Örsről lehet HÉV-vel lejutni a legegyszerűbben. Leszállás a Palotakerti megállónál, ami gyakorlatilag a klub bejáratánál van.

Szombaton Wackor és Nuke a W2-ben (Krúdy utca - Körút sarok), ahová a zenekarok és a rendszeresen ott italozó társaság, meg Karel stoner dj-zése mellett mellett azért is érdemes lemenni, mert az első korsó sör mindenkinek ingyen van (nem csak most, minden szombaton), és további italakciók is rendszeresek. Vasárnap, a hétvége levezetéseként Faith No More Tribute a West Balkánban, ahová meg azért érdemes beugrani, mert a hely december 31-ével végleg bezár, így sok lehetőség már nem lesz ott mulatni.

Csak dióhéjban a következő napokról: 29-én Saint Petrol, 30-án Mangod Inc., mindkettő a Rocktogonban, 31-én pedig a már szokásos BPRNR szilveszter a Kultiban, Luca Brasival, Hardcore Jukebox-szal, Jogsi és Hal dj-zéssel, valamint indie DJ-kkel és Mooggal meg Amber Smith-szel kiegészülve.

BPRNR // BUDAPESTROCKNROLL
www.bprnr.com

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 ANTROPOS.hu koncert ajánlói - 071220 

Koncertmenü

2007-12-21 - Az ANTROPOS.hu bemutatja: EZ A DIVAT, CHAKRA HACKER lemezbemutató koncert + Deck Attack

Helyszín: West-Balkán, Budapest (Cím: Futó utca); Belépő: 600 Ft, 22:00-ig ingyenes!

Fellépők: 21:00 - EZ A DIVAT; 22:00 - CHAKRA HACKER lemezbemutató koncert utána - Infragandhi & Superman

Az Ez a divat zenekar a kilencvenes évek végén az elsők között kezdett el kísérletezni a jazz és a különböző elektronikus műfajok ötvözésével. Az azóta eltelt időben a zenekar a különböző elektro-nikus zenei rendezvények és budapesti partik egyik állandó kedvencévé nőtte ki magát. Több magyar és külföldi válogatás lemezen (Real Ibiza 5, Balaton Grooves) szerepeltek. A számok hol lazán, hátradölősen grúvosak, hol pedig gyorsak és lüktetőek, teletömve a legtörtebb ritmusokkal. Egyszerre precíz és érzelmes, dzsesszes és elektronikus. A zenekar Ez nem a divat projektnéven külföldi elektronikus (Brekabeat Era, Beats International, Us3, Spooks), és jazz előadók (Dusty Springfield, Erykah Badu) számaiból ad feldogo-zásműsort. Zwack Kóser körte akció: egyet fizet, kettőt kap! CHAKRA HACKER: BLOOD HIT PARADE lemezbemutató koncert. A Chakra Hacker zenéje sokféle stílusból ötvöződik össze, hallgatása közben felködlik Boban Markovics zenei világa, egy kevés klezmer és egyfajta dzsesszes hangzásvilág. Kicsit kelet-európai sok rézfúvóssal, meg egy kicsit minden más.

2007-12-22 - Az ANTROPOS.hu támogatásával: FOLK ERROR + ZUBOLY koncert. Helyszín: West-Balkán. Belépő: 900 Ft, 20:00-ig ingyenes!

Fellépők: 21:00 - FOLK ERROR; 22:30 - ZUBOLY - utána - PEG TOP BOOGIE: DJ Elliot és Gergő (Tilos)

ZUBOLY: Hívták már őket Magyarország legnépiesebb posztmodern kocsmazenekarának, ők maguk broken etnóként emlegetik saját stílusukat. A magyar jazzélet elismert kísérletezője, Ágoston Béla köré szerveződött társulásban Hock Ernő bőgőn, Benke Félix szájharmonikán, falevelen, miegyeben, Ágoston pedig szaxofonon, dudán, és dorombon játszik, míg a magyar Biz Markie, Busa Pista felel a rap, ill. beatbox betétekért. A magyar népzene találkozása a jazzel, a hiphoppal, Chris Isaak-kel és az AC/DC-vel. PEG TOP BOOGIE - Elliot és Gergő // funk dj-k a Tilosból: Az egyik legjobb feketezene parti a városban hatvanas-hetvenes évekbeli funk groove-okkal. (állandó vendég: Dj Tip) Zwack Kóser vadmeggy akció: Egyet fizet, kettőt kap! 2007. december 6. - 2008. január eleje: Divatfotó kiállítás a Szimpla Kertben (Budapest, VII., Kazinczy u.14.), az ANTROPOS.hu támogatásával! Bővebben itt!


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Sex Action Mikulás @ 071207 - Wigwam (Hadnagy László beszámolója) 

Koncertbeszámolók

Mély "Deep Throat" torok

Vigasztalhatatlanul takony az idő, reménytelenül szürke. Még a budafoki kiskastélyok tornya is szügyig merül a ködbe. Ilyenkor hideg zsilettpengét kéne reggelizni, egy nagy csésze forró lúgot ráinni, aztán padlásra ballagva a kötél hurkát a gerendán átvetni. Pedig a hurka nem tehet semmiről, az nagyon rendben van. Egy igazi házi disznótoros tepsiskrumplival, sülthagymával, kolbásszal, vöröskáposztával – mi bajom is van nekem a világgal?

Oksa, tegnap súlyos volt a porlasztás és sok a pumpa­ – viszont alvás alig, így ettől van most kicsit szétszakadóban a búra. De túlélem; szenvedjenek a kriplik, a nyomorultak, a lekvár fizikumúak. Én karateversenyre viszem a kölyköt, példát kell mutatnom. Pedig nincs négy órája, hogy kitámolyogtam a Wigwam ajtaján, oszt nézd meg: újra itt esz el előtte a fene. Csak most Százhalomra tépünk, hogy meg ne csússzunk – az éjjel meg Sex Action koncerten voltunk. Ott persze nem a gyerekkel – bár ő már tíz évesen Füst a víz felett-re van rágyógyulva, de annyi füstre és az éjféli kezdésre még nem állt rá a processzora...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 CROSS BORNS - Halhatatlan vágyódás (2007, válogatás info) 

Rövid hírek

Biográfia: Eltelt tíz év, és rengeteg minden történt, mióta a CROSS BORNS először adott életjelet magáról. A megalakulást követő néhány hónap alatt összeállt a Hetedik címet viselő demo, és az akkor még underground körülmények között terjesztett kazetta, hamar népszerűvé tette a csapatot. Alig telt el egy év, és jött is az első album, a ma már kultikus The Book Of Lost Tales. Legendás idők voltak ezek akkor. Útjára indult a NWOHHM mozgalom, és ennek egyik alap köve lett a Cross Borns. A csapat lendületbe került és az albumok évente követték egymást. A Cross Borns tudatos munkájának köszönhetően a magyar metal mezőny élvonalába került. Olyan csapatokkal koncerteztek együtt, mint a Skyclad, Wanishing Point, Sonata Arctica, Gamma Ray, Rage, Helloween, vagy éppen hazánkból az Ossian, Pokolgép, Kalapács, Akela zenekarokkal. A csapat 2003-ban egy új trilógiába kezdett és ez a munka egészen 2007 januárjáig tartott. Az Orion trilógiát három album meséli el. A monumentális, misztikus kaland újabb híveket toborzott a csapat táborába, így az időközben megalakult Cross Borns Szövetsége is jócskán gyarapodott.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Zombie11 Produkció hírei - 071220 

Koncertmenü

December 22-én szombaton Pécs rock klubjában a Toxicban Metal Karácsony kerül megrendezésre. Fellépők: Sear Bliss, Dalriada, Fekete Sereg, Agonize (BiH)

December 22-én szombaton Budapesten a Vörös Yukban Nagy Karácsonyi Punkünnep lesz! Fellépők: HétköznaPI CSAlódások, Konflikt (SK), Prosectura, Koriander, Kéne

December 23-án vasárnap Pécsett a Toxic Club Nagy Karácsonyi Punkünnepe lesz megtartva. Fellépők: HétköznaPI CSAlódások, Konflikt (SK), Prosectura, Clash City Rockers (Clash Tribute)

December 24-én hétfőn, azaz Szenteste Pécsett a Toxic Clubban "Toxic" Karácsony lesz, nyitás: 22:00-kor

December 25-én kedden Debrecenben a Lovarda KiSKArácsony rendezvénye kerül megrendezésre. Fellépők: SKA-Pécs, SKAFUNDERZ, Fast Food Orchestra(CZ)

December 26-án szerdán Pécsett a Toxic Clubban Fuck X-mas! party - belépés ingyenes!

December 27-én csütörtökön Pécsett a Toxic Clubban a 2007-es év utolsó Amatőr Rock Koncertjei

December 28-án pénteken Pécsett a Toxic Clubban Night of the Black Doom VI. Fellépők: Beneth, Malediction, Gate Of Darkness, Blizzard, Sudden Death, Combine

December 28-án pénteken Sopronban a Hangár Music Garden-ben lép fel a Dalriada. A koncerten fellépő további zenekarok: Amadea, Astrodust, Agregator. A koncertek 20 h-kor kezdődnek.

December 29-én szombaton Veszprémben a Padláson lép fel a Dalriada. A koncerten fellépő további zenekarok: Amadea, Golden Rust. A koncertek 21 h-kor kezdődnek.

December 29-én szombaton Pécsett a Toxic Clubban Glam 'n' Roll Előszilveszteri party Fellépők: Helldorado, Nazty Tricks, Metalcicus és a Szexdisznók

December 30-án vasárnap Pécsett a Toxic Clubban Előszilveszteri maratoni CS.Í.T. koncert - vendég: Siberia

December 30-án vasárnap Pakson a Grand Caféban Előszilveszter! Fellépő: SKA-Pécs

December 31-én hétfőn Pécsett a Toxic Club Szilveszteri bulija lesz. 21h-24h-ig SKA-Pécs koncert, utána újévi rockbuli

www.zombie11.hu

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 THROWDOWN - Venom & Tears (2007) 

Lemezismertetők

Gergely ugyan már írt egyszer erről a lemezről (ismertető itt) és komolyan gondolkodóba estem, hogy kell-e nekem feszegetni ezt a témát, de aztán meggyőztem magam, hogy igen. Ugyanis egyáltalán nem osztom a véleményét, a kaliforniai zenekar szerintem egyre lejjebb süllyed lemezei színvonalával, már nem sok választja el őket az arctalan tucatbandák szürke tengerétől.


Szerkesztette: PalSzabolcs
Tovább...

 Szombaton (dec.22.) Anima DJ-set a Kultiban 

Koncertmenü

Az Anima Sound System és megannyi más zenei produkció producerpárosa, Németh Gergő és Prieger Zsolt különleges DJ-setjével mutatkozik be december 22-én, szombaton éjjel a Kultiplexben. Az ingyenes partyn nemcsak David Bowie zenéje találkozik az új francia elektroval, az ősfunk seggrázása meg a Kraftwerk ritmusaival vagy a hardrock kőkemény riffjeivel, hanem Menzkie látványos ledfal-vizuáljával is. A DJ-páros előtt Tommy Brutkho melegít.

Nem mindennapi Anima-hír az is, hogy januárban egyszerre három Anima-album jelenik meg: a remixeket (többek között Kim Cascone, Kevin, Tigrics, a Transglobal Underground és Hortobágyi László verzióit) tartalmazó Upload/Download című lemez, a londoni előadókkal (JC001, Heidi Levo, Jeremy Thompson) rögzített koncertlemez, illetve a Najmányi Lászlóval közösen készített hangoskönyv (Karl-Heinz Koala) is, ráadásul mindez ingyenesen, kizárólag a neten, letölthető lemezborítókkal.

www.animasoundsystem.hu


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Led Zeppelin - Mothership (2007) 

Lemezismertetők

Felemásan viszonyulok a válogatásalbumokhoz. Vannak olyan zenekarok, ahol kielégít egy „best of”, ilyen nekem a Cream például. A legprogresszívebb és értékesebb dalaik szépen elférnek egy 70 perces albumon, és akkor ott van White Room, Tales Of Brave Ulysses, I’m So Glad, Sunshine Of Your Love, és mondjuk a legnagyobb kedvencem a Desert Cities Of The Heart és még egy pár.

Na a Led Zeppelin nem ilyen zenekar.


Szerkesztette: bcsaba
Tovább...

 Hazai hírek - 071219 

Rövid hírek

[kacatpop] Karácsonyi koncertek: dec21 + dec27 + ajándék a fára

Kedves olvasók! December 21-én szuper karácsonyi koncertet ad az Erik Sumo Band a már törzshelyünkké vált remek A38 hajón. Lesz egy exkluzív, soha-eddig-még-nem-volt meglepetésvendégünk is, az első sorban pedig az Erik Sumo Band gráciái, a fantasztikusének és a zeneszerzés terén egyaránt kiváló Kiss Erzsi, és szövegíró-énekes-dívánk,azaz Harcsa Veronika állnak. Előzenekarunk a veszprémben alakult négytagú akusztikus reggae-csapat, a Roots Kompakt lesz, utánunk a svájci GypsySoundSystem duó szolgáltatja az ütemeket. Küldjétek tovább a szórólapot kedves ismerőseiteknek, mert azt direkt úgy terveztük, hogy ki lehet vágni, és karácsonyfadíszként is fel lehet használni a vigyorgó kókuszainkat!

December 27-én este pedig a Trafóban lép fel legfiatalabb zenekarunk, a fél éves Péterfy Bori & Love Band. Arra kérünk benneteket, hogy a radiocafé szavazásán válasszátok Ti is az év lemezének a Love Band első albumát, hogy nyerhessünk! (www.radiocafe.hu, az oldal alján jobb oldalt lehet szavazni.) Sok és vidám bejgliket mindenkinek!

Év végi zárás a Zagarnál!

ZAGAR az első helyen az MTV-n! Az MTV legjobb dalaiból összeállított 50-es listán (MTV Top Selection) a Wings of Love az első helyre került (50. hét)! ZAGAR az év lemezei között. A Radió Café az év 10 lemeze közé válogatta a Cannot Walk Fly Instead c. új Zagar albumot. A listán szereplő lemezekre a közönség is szavazhat a Radió Café oldalán.

Évvégi mini turné: A Millenárisban tartott, teltházas, nagysikerű lemezbemutató után a zenekar 3 koncertet is ad a két ünnep között. December 27-én a Trafó Bárban, 28-án Debrecenben és 30-án a szegedi SZIN ICE fesztiválon. Minden állomáson fellép majd velük Ligeti Gyuri (The Puzzle) énekes is, illetve Szegeden a Dívák is színpadra állnak.

www.zagarmusic.com
www.myspace.com/zagar
www.myspace.com/zsagerbalazs
www.cls.hu

Karmatronic Records közlemény: Új zenekarral kötött szerződést a Karmatronic Records

Beyoncé rajongói már valószínűleg azóta ismerik a Karmatronic Records nevét, amióta az alapító tagok: Achilles F. Sparta és Peter Krajczár elkészítették a Ring The Alarm hivatalos remix változatát, nem is beszélve Beyoncé duettjéről Shakira-val, Beautiful Liar. Ennek a Budapest/Milán/New York-i kiadónak a kiadványai a világon mindenhol kaphatóak külföldi partnerkapcsolatainkak köszönhetően. Bár a Karmatronic Records fő profilja eddig inkább az elektronikus és hip-hop zenék voltak, néhány hónappal ezelőtt szerződést kötöttek egy zenekarral, ami egy teljesen más stílust követ. A magyar Drugzone már két éve ad koncerteket elektro/gót/rock közönségének kanadai származású, díjnyertes frontemberükkel: Linda Daemon-nal az élen. Két promóciós CD-ét és két klippet készítettek el mielőtt szerződtette őket a Karmatronic Records kiadó.

A Drugzone színházi és horrorisztikus elemeket elegyít mind az előadásaikban és klipjeikben. Egyre több teltházas koncertjük van Magyarországszerte, és most a kiadó közreműködésének köszönhetően legutóbbi videoklipjüket - ami az I Hate Humans című dalra készült - már több zenei adó is sugározni fogja, mint például a VIVA és az MTV. Sajnos ehhez egy cenzúrázott verziót kellett készíteniük a klipből, mert az eredeti verzió túlságosan zavaró volt a 18 éven aluli nézőknek.

Bemutatkozó CD-jük 2008 Januárjában jelenik meg Digital Screams címmel (már kapható az iTunes-on), és remélhetőleg egy évre rá már egy Európai turnén is részt vesznek.

karmatronicrecords.com
drugzoneband.tk
myspace.com/drugzone

Malacka főműsoridőben az RTL Klubon!

Háromszor is hallható lesz a héten a Malacka és a tahó zenéje a televízióban. Az RTL Klub ugyanis szerdán, csütörtökön és pénteken - három részben - tűzi műsorára a Buhera Mátrix című filmet, melynek teljes zenei anyagát a pesti underground klubok kultikus szalonnazenekara készítette.

A Litkai Gergely azonos című könyvéből készült Buhera Mátrix egyébként egy színes magyar, magyarul beszélő (de van benne néhány felirat is) filmvígjáték, amely arra a kínzó kérdésre keresi a választ, mi történik, ha életünk filmjéből csak a kínos részek peregnek le? Ovis farsang, úttörőavatás, ballagás, szalagavató, ehhez jön még pluszban egy vízóra-beszerelés és egy élőhalott autóoktató. Az új vígjáték szakít az elmúlt évek haladó hazai hagyományaival, nincs benne honfoglalás, álgengszterek, indokolatlan szerelmespár és termékelhelyezés, valamint a kötelező látványos asszony is kimaradtak.

Buhera Mátrix (2007. március). Rendező: Márton István. Forgatókönyv: Litkai Gergely. Operatőr: Márton Balázs. Gyártó: Megafilm. Producer: Kálomista Gábor. Szereplők: Bánki Gergely, Tóth Orsolya, Badár Sándor, Szabó Győző, Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Hollósi Frigyes. A film egyes részeit szerdán, csütörtökön és pénteken 19:05 órai kezdettel vetíti az RTL Klub.

www.buheramatrix.hu
www.malackaesataho.hu
www.cls.hu

Gergő, a Blind Myself énekese lett a Headbangers Ball műsorvezetője a magyar MTV-n! Indulás: 2008 január közepe!

A Blind Myself pólóminta-tervezési verseny győztesei

Zenekar kedvencei: 1 Sipos Dávid terve; 2 Nagy Ádám munkája. Közönségkedvencek: 1 Viszokai Krisztián terve; 2 Pernecker Dávid munkája. A nyertes mintákat megtekinthetitek a www.blindmyself.com Galéria menüjében! Az első helyezettek egy Blind Myself koncertjegyet (PeCsa buli), Ancient Scream Therapy CD-t, és természetesen Blind pólót nyertek! A második helyzetettek Blind CD-t és pólót! Gratulálunk!

Sokan vagyunk úgy Karácsonykor, hogy nehéz dönteni kinek-mit vegyünk. Sokszor teljesen felesleges baromságokra költjük a pénzt, amelyeknek nagy része porfogóként végzi a polcokon. Ilyen esetekben jusson eszünkbe a jótékonykodás. A Noé állatotthon "találmánya" az ajándékozzon Életet akció. Teendők: 1. Menjél el az állatotthonba (XVII. ker. Csordakút út) december 15 és 24 között. 2. Gondozók segítségével válaszd ki, melyik kis kutyát szeretnéd támogatni és milyen összeggel. 3. Adományozz és vigyed haza szeretteidnek karácsonyi ajándékként a Támogató Kártyát! Biztos lehetsz benne, hogy nincs értelmesebb ajándék, mint amikor valakit egy árva állat gyógykezelésével, ellátásával vagy akár életmentő műtétjével lepsz majd meg! Részeletek itt. A Herosz Menhelyen pedig várják mindenkitől a Karácsonyi adományokat, további részletek itt. Üdv/Blind Myself

The Nightfalls

2007...? utolsó...? Fonyó...? koncert...!!! Igen! 2007 utolsó szombatjára egy hatalmas előszilveszteres-tombolós-lazítós Fonyó koncertre invitálok mindenkit ismét a Sziklába! Meglepetések biztos érni fognak, előtte-utána! Unicum Next AKCIÓ: egyet-fizet-kettőt-vihet, Szikla sör 180Ft/korsó (lehet kérni Fonyó kedvencét is: 1dl Curaccao és 2dl Cappy MultiV = méregzöld kábulat), és még 2 zenekar meghallgatására jogosít fel a jegy, melynek ára Fonyónál 400Ft, egyébként 600Ft! Tehát az időpont, amikorra nem szabad tervezni semmi mást: 2007. december 29., 20:00 kezdettel! Legyél TE is ott ez év uccsó Fonyó koncertjén! Hoppá!! Lehet előrendelni CD-t, amely a novemberi koncert dalait tartalmazza. 14 dal, szépséges dizájnölt borító, az ára most csak 1000Ft! Néhány újabb dal és a novemberi koncertről 2 felvétel: www.myspace.com/fonyo

Nasmith: Helló Helló Helló!

December 29-én nagyszabású koncert a gyomaendrődi Apolló Moziban! Fellépők: EMBERS, PENALTY KICK, RAZE TO THE GROUND, NASMITH! Belépő: 600 Ft! A kezdés időpontja: 21:00!

Splitmind

Üdvözlünk! A zenekar utolsó koncertje lesz Dec. 22.én Komlón a Zrínyi klubban a FATA MORGANA (Deep Purple, Hendrix és egyéb nyalánkságok) társaságában.A buli 20:30kor kezdődik. Mindenkit várunk. Számunkra örömteli hír, hogy végre elkészült a banda első lemeze, amely 10 dalt tartalmaz.A koncerten limitált példányszámban már kapható lesz, idő hiányában (és "kedv") sajnos többet egyenlőre nem tudunk kiadni, majd januárban igen. Viszont ha érdekel, akkor egy 5 dalból álló demót le tudsz tölteni erre a ide kattintva! Ha letöltöd és meghallgatod, és ha nem fáradtság, akkor várjuk a visszajelzéseket! Befejezésül hadd kívánjunk neked és a családodnak kellemes ünnepeket és nagyon boldog új esztendőt! Üdv : OLIWEAR, ZOLA, BaB, DOKI, MIZÓ Soxeretettel várok mindenkit! OTT A HELYED!

Kátai Tamás 2007.12.19. 20:00 600huf/Rockotogon

Az Appreciated zenekar bemutatja: Utoljára ebben az évben Budapesten, a frekventált helyen lévő megújult Rocktogon klubban bukkan majd fel a nemrégiben startolt Appreciated zenekar .A fiúk dallamos post hardcore-ban utaznak, és minnél több embernek szeretnék prezentálni nemsokára elkészülő debütáló albumuk anyagát.Akik ezen az estén bemelegítik a terepet : a Budapesti illetőségű My Wonderfull Accident zenekar, akik zenéjét leginkább az emo kifejezés fémjelzi, és akik országszerte több bulit tudhatnak már a hátuk mögött.A Ghost of Shelter névre keresztelt DeathCore őrület, akik fennállásuk óta másodszor lépnek majd együtt a világot jelentő deszkákra. És az örök különc, fúvosokkal és perkásokkal operáló MOza-x zenekar , akiknek zenéjében ugyanúgy fellelhetőek a jazz, a funk, vagy a rock elemek. A zenei paletta széles. a szórakozás garantált, a program pedig adott erre az estére.Mindenkit szeretettel várunk!

myspace.com/appreciatedband
myspace.com/mywonderfullaccident
moza-x.uw.hu

Amphoteros

Mindenkinek kellemes ünnepeket és rockzenében gazdag, békés új esztendőt kívánunk! Személyes jókívánságokat legközelebb december 22-én, Komáromban, a Gödörben adhatjátok át! Mindenkit szeretettel várunk a Fülke Rockkarácsonyán! Gyertek sokan! 2008-ban először január 18-án találkozhatunk, Nagyigmándon az III. Évnyitó Rockfesztivál Keretében. Bővebb infót küldök később, fellépőnek lehet jelentkkezni, még egy-két hely kiadó. A 18-a különlegessége, hogy egy egész napos rendezvény zárórésze lesz idén az Évnyitó Rockfesztivál, ugyanis megrendezésre kerül az I.Országos Kortárs Könnyűzenei Szakmai Találkozó és Konferencia.

HIvatalos behari: A nagyigmándi Amaranth zenekar, a Peron Music Alapítvány és a nagyigmándi művelődési ház közös szervezésében valósul meg az I. Országos Kortárs Könnyűzenei Szakmai Találkozó és Konferencia, amelynek 2008. január 18-án a nagyigmándi művelődési ház ad helyet. A konferencia a hazai kortárs könnyűzenét támogató civil szervezetek szakmai találkozója, célja pedig nem más, mint a szervezetek bemutatkozása, a területen tevékenykedő szakemberek megismerése, közös projektek tervezése, indítása, pályázati lehetőségek ismertetése, médiakapcsolatok szélesítése. A szervezők a konferenciára nem csak civil szervezeteket várnak, hanem zenekarok részvételére is számítanak, hiszen egy remek alkalom lesz ez a nap a kapcsolatszerzésre. A konferencia szakmai részét követően a III. Évnyitó Rockfesztivállal zárul a rendezvény, amelyen többek között fellép az Amaranth és az X-Kharon zenekar is (további fellépők szervezés alatt). A rockfesztivál 19 órakor kezdődik és természetesen nyilvános, minden érdeklődőt várnak. EGY HÚRON PENDÜLÜNK! Bővebb informácio: amaranth.zenekar@freemail.hu Szeretettel várjuk a zenekarokat, illetve képviselőjüket a konferencia szakmai részére is. Regisztráció egyelőre az amaranth.zenekar@freemail.hu e-mail címen. Semmi extra, csak tudnunk kell, hányan leszünk. Üdv. mindenkinek! Amaranth zenekar

Indian Management & Black Diamond

Kezdetben megkoszonnenk mindenkinek aki resztvett a Rock In Reghin II -on amikor is unepeltuk a 2 eves szulinapunkat. Aki ott volt lathata hogy a zenekar mar uj kiserogitarosal altt a szimpadra.Tobb honapon keresztul kerestunk kisero gitarost es mostanra megtalaltuk Majlat Roland szemelyeben "Rolirol tobb infot nemsokara kaptok" de a koncert utan meg tortent egy valtozas a zenakarban, Ercsei Mihaly elhagyta a zenekart csladi okok miatt es a helyet atvette Sergiu "Szergiurol tobb infot nemsokara" Tehat a Black Diamond 2 uj taggal a szimpadon Heavi Metal Attack's Again

Készül az első lemez és hétvégén már stúdióba is vonulunk Marosvásárhelyen. A Golden stúdióban fogjuk felvenni a Follow the Road című dalt, és remélhetőleg február végéig, március elejéig be is fejezzük a lemez felvételét, ami 8-9 dalt fog tartalmazni. Most hétvégén egy időben a Follow the Road dal videoklipje is készül az IM Production rendezésében, remélhetően a dal és a videoklip az év végéig már hallható és látható lesz a zenekar honlapján, az új fejleményekről mindenkit tájékoztatunk.

www.blackdiamondrock.eu

Wisdom hírek

Sziasztok! Wasárnap Wigwam, a belépés towábbra is INGYENES éjfélig. Kezdési időpontunk a másnapi Ünnepre waló tekintettel 22:30 körül lesz legkésőbb. Aki nem tud eljönni a koncertre, a Webshopunkon keresztül előrendelheti az új At The Gates kislemezt, wagy az új pólókat, pulcsikat, kitűzőket. Miwel éppen a koncertre készülnek el a cuccok, postázni már csak a két ünnep között tudjuk, így aki a fa alá szeretne ezek közül walamit, az mindenképp nézzen be a bulira wasárnap. A metalindex.hu oldalon a Wisdom játék még pár napig tart. A nyertesek sorsolása 23-án lesz, aki nyer emailben lesz értesítwe, és ha jön a Wigwamba, akkor a helyszínen átadjuk nyereményét.

www.wisdom.hu

Tankcsapda koncert december 21. PECSA, december 29. Főnix Csarnok!

Tudod mi lesz december 29-én a debreceni Főnix Csarnokban? És előtte 21-én a budapesti PECSÁ-ban? Hát persze, hogy mindkettő alkalommal Tankcsapda koncert! A 21-i fővárosi bulira már 3 nappal a koncert előtt elkelt minden jegy! A nagy nyomásra való tekintettel a szervezők megpróbálnak még helyet szorítani az érdeklődőknek, de aki még nem vett jegyet és teheti, inkább látogasson el Debrecenbe...

A 29-i debreceni buli már-már hagyománynak mondható, hiszen évek óta, minden decemberben, hazai pályán, hazai közönség előtt búcsúztatja a zenekar az évet. Így idén sem lesz másképp: december 29-én a Tankcsapda zúz majd a sportcsarnokban, ismét elhangzanak a nagy-nagy slágerek, látványos effektek, kitűnő hang- és fénytechnika biztosítja a katarzist! Természetesen felcsendül az új koncertlemez címadó dala, az Elektromágnes is... A koncert külön érdekessége, hogy az egyik előzenekar a Kowalsky Meg A Vega lesz, akik saját óévbúcsúztató koncertjüket egy nappal korábban, december 28-án Budapesten, a Wigwamban tartják. Csak bírjuk, bírják szusszal!

www.cls.hu
www.tankcsapda.com
www.kowalskymegavega.hu

Papa Blues Band hírek

Ezúton tudatjuk a Tisztelt Közönséggel, hogy elindult két oldalunk is , melyeket a a következő linkekre kattintva lehet megtekinteni: zajlik.hu/papabluesband, papabluesband.hotband.hu

Szeretnénk ha minél többen látogatnátok el hozzánk !! Három dalunk is felkerült az oldalakra amelyek közelgő nagylemezünk megjelenése előtt kis ízelítőt adnak eddigi munkánkból. Igazán feelinges Rock dalok születtek! Gyertek hallgassatok minket, írjatok véleményt ,jelöljetek ismerősnek,ajánljatok másoknak, hívjatok koncertezni! Aki szereti a DÖGÖS rockzenét mindenképpen tegyen egy próbát velünk! KONCERT: 2007.12.28 KECSKEMÉT CARIBI CLUB 21.00 ÓRA; Üdv: Papa Blues Band

CADAVERES nóta!! /New song online @ myspace!

Hello!! Most gyön az ami még nem volt!! Felkerült a zenekar "Bűntudat" címó dala a myspace honlapunkra! hesszeljétek! myspace.com/cadaveres. Rokk! 2007 12. 29. - Fezen klub Székesfehérvár(H) 2008 02. 01. - A38 Budapest(H)

www.cadaveres.hu


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 WOLFPACK UNLEASHED - Anthems of Resistance (2007) 

Lemezismertetők

Az osztrák thrash zenekar alig két éves múltra tekint vissza és fenti című korong képében már a második anyaguk jelent meg, ezúttal a Napalm gondozásában. Nekem semmit sem mondott a nevük, eddig sajnos nem volt egymáshoz szerencsénk. Bár valószínűleg csak az én figyelmetlenségem miatt, ugyanis az erősen Bay Area hatású zenéjük mellett nem lehet szó nélkül elmenni és szívmelengető perceket okozhat a stílus rajongóinak.


Szerkesztette: PalSzabolcs
Tovább...

 Mikulásparty – Kispál és a Borz @ PeCsa 2007. december 8. 

Koncertbeszámolók

Szöveg és képek: S.Varga Ilona – A Lion: Az örök és elnyűhetetlen Kispálsaborz húszéves jubileumi opuszán a Petőfi Csarnokban ismételt telt ház mellett nyomta buliját a zenekar. Csendben, gigantikus hírverések nélkül, korrekten, pontos és precíz átfogó tanulmánnyal – három dobossal (Brautigam Gábor, Tóth (Csülök) Zoltán, Mihalik Ábel, aki szinte egyidős a zenekarral!) Magánmegjegyzésem, hogy azért jó lett volna Mike-ot látni a palettán. Viszont Ricsi és Csüli nagyon jól festettek egyszerre a két dobszerkónál!

Történelmi időrendben folyt a koncert – szetlistát nem tudtam jót lőni, nagyon eldugottan láttam csak, messzire. A bejáratnál nepperek hatezerért kínáltak jegyet, nem tudom, hogy el tudták-e adni. A tömeg meghökkentően kulturált volt, úsztatást is összesen hármat láttam. Mintha megilletődött volna kissé ez a közönség. Nem volt fotóriporterek hada, nem voltak okvetetlenkedő újságírók, összesen két kamerát láttam, meg ketten fotóztunk. Pedig megérdemelne ez a turné komolyabb meséket is a zenekarról. Láthattuk Kispit táncolni, nevetgélni, öngyújtóval „stillgitározni”, szelídebbek voltak Lovi konfjai is, Dió épp olyan őrülten rázta fürtjeit, Lecsó pedig szerényen a háttérből mosolygott a népekre. Szokatlan hangulata volt ennek a bulinak. Mintha zeneakadémiai megmérettetésre készülne a zenekar, visszafogottabbnak, „csendesebbnek” tűnt. Pedig jó koncert volt. Gondoltam, készítek egy interjút is velük, aztán másképp döntöttem.

Én csak elfogultan tudok írni róluk, majdnem a kezdetek óta mocorgok körülöttük, nem lennék talán tárgyilagos. Maradjon csak a képes beszámoló. Annyi mindenki elmondott már mindent róluk, hogy nincs rá szükség, hogy újabb ismétlésekbe bocsátkozzunk. Akik szeretik azért, akik nem szeretik azért, akiknek meg közömbös, azoknak meg úgyis mindegy. Érdekes – vagy szeretik, vagy fújolják. Nem láttam még kispálközömbös embereket. Menjünk tovább a zenekarral a jubileumi koncertsorozaton; azért ez a húszéves turné nem semmi ezen a puccmédiasztárolt, méjnsztrímorientált könnyűzenei piacon.

Ahol még játszanak, és minden koncerten újabb meglepetéseket vetnek be:
2007-12-21 Szolnok, Borostyán Művelődési Ház
2007-12-22 Békéscsaba, Ifjúsági Ház
2007-12-28 Pécs, Sportcsarnok
2007-12-31 Szeged, Műjégpálya


Szerkesztette: bcsaba
Tovább...

 Napra; Barbaro @ 080110 - Művészetek Palotája 

Koncertmenü Napra; Barbaro, 2008.01.10. 19:30
Művészetek Palotája Fesztivál Színház
Lágymányosi híd pesti hídfő
2900 Ft. 2300 Ft. 1100 Ft.

Napra: Balogh Kálmán - cimbalom, Bobár Zoltán - harmonika, Both Miklós - gitár, ének, Hegedűs Máté - hegedű, Krámli Kinga - ének, Pfeiler Ferenc - dob, Winter Csaba - basszusgitár

Barbaro: Both Miklós - ének, gitár, Cziránku Sándor - gitár, Herpai Sándor - dob, Zsoldos Tamás - basszusgitár

A magyar és balkáni ihletettségű etnorock legrangosabb zenekarának tartott Barbaro húszesztendős története sikerekben és kudarcokban egyaránt gazdag. Tagjai a Kolinda, a Gépfolklór, a Ködkonda és a Zsarátnok együttesekből kerültek ki, csupa olyan társaságból, amely progresszív, műfaji és földrajzi határokon túlmutató népzenét játszott. Ma már nyilvánvaló, hogy a Barbaro 1990-ben készült első albuma a magyarországi világzene-történet egyik kiemelkedő pontjának tekinthető, CD-n mégsem jelent meg, holott immár tíz-húszezer forintos áron cserél gazdát a piacon. Hazánkat a kilencvenes évek elején elkerülte az a széljárás, amely méltó magasságába emelhette volna ezt a korát megelőző zenekart, és ez oda vezetett, hogy második lemeze után elcsendesedett. Mielőtt azonban teljesen feledésbe merült volna, három éve újjászerveződött, az énekes Tzotzoglu Jorgosz helyén Both Miklóssal. 2007 őszére pedig a régi-új Barbarónak megszületett harmadik albuma, a Barbaro III is - a zenekar 'védjegyének' számító 'sztyeppehangot' felfrissítő lendülettel és zamattal.

És hogy ez az est kétszeresen is páratlan élményt kínáljon, a Barbaro mellett fellép a Napra is, melyet nem más hozott létre, mint a Barbaro-gitáros Both Miklós. A tradicionális Kárpát-medencei népzene és az experimentális rock izgalmas szintézisével három esztendeje feltűnt együttes ugyancsak lemezbemutatót tart. Jaj, a világ! című albumát komoly várakozás előzte meg, hiszen a világzene egyik legkeresettebb angol producere, Ben Mandelson gondoskodásával készült.

www.napra.hu
www.barbaro.hu
www.jegyelado.hu

Szerkesztette: o-porat
Tovább...

 Adrift - Absolution (2007) 

Lemezismertetők

A tampai Jack Owen gitáros neve sok death metal rajongó szívének kedves. Az ex-Cannibal Corpse, jelenleg Deicide gitáros zenekara az Adrift. 2002-ben alapította, az Epitaph/Resurrection dobos Kevin Astl, az Animosity basszer Jen Parker és a Synapse énekes Dean Pskowski-vel közösen.

Ennek ellenére az Adrift-nek semmi köze az extrém metalhoz. Én is, sok rajongóval együtt meglepődtem, amikor elsőként hallottam a project bemutatkozó lemezét. Ez a zene ugyanis grunge-stoner hatású, mainstream heavy-hard rock...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 PANTHEON-I: The Wanderer and His Shadow (2007) 

Lemezismertetők

A 2002-ben alakult norvég zenekart igazi szupergroupként emlegették a tavalyi debüt megjelenésekor. Mivel két 1349 zenész is érintett a dologban így némileg érthető volt a lelkendezés, viszont maga a lemez közel sem volt olyan horderejű, mint amilyennek megpróbálták beállítani. Hát igen, a kiadók már csak ilyenek, ha egy új csapatot kell eladni a közönségnek. Másrészről viszont abszolút semmi szégyenkeznivalójuk nincs a bemutatkozás kapcsán, korrekt munka volt, az új lemez pedig még magasabbra teszi a mércét.


Szerkesztette: PalSzabolcs
Tovább...

 ManGod.Inc koncertek @ 071229-30 

Koncertmenü

Szevasztok! A ManGod.Inc 2007 utolsó hétvégéjén 2 koncerttel búcsúzik az évtől: december 29-én a debreceni Főnix csarnokban nyitunk a Tankcsapda vendégeként, majd másnap, 30-án a budapesti Rocktogonban (Budapest VI. Mozsár u. 9., Belépő: 1000,-) tartjuk az előszilveszteri partinkat, ahol a gyöngyösi GREEN PATH és a budapesti CIRCLESHINE lesznek a tettestársaink.

A jövő évet terveink szerint klipforgatással kezdjük: a napokban megjelenő BPRNR 5. válogatást nyitó The Flood című dalunkat szeretnénk megfilmesíteni. A tavasz folyamán pedig elsősorban a Blind Myself és a Neck Sprain társaságában fogunk felbukkanni országszerte, hogy megröffentsük a Near Life Experience dalait. Kellemes Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek: ManGod.Inc

www.mangodinc.com

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Brainstorm - Downburst (2008) 

Lemezismertetők

2008. március 22-én ismét hazánkba fog látogatni a Brainstorm, és sokunk nagy örömére a Pagan's Mind-ot fogja magával hozni turnéján. Szinte már haza járnak hozzánk... Népszerűek is, hiszen 2007. októberében (most lepődjön meg mindenki) vezették a mi kislemez listánkat!

Studio lemezt utoljára 2005-ben adtak ki Liquid Monster címmel, ami elég régen volt. Most folytatódik őszinte, stílusos, németes pontosságú power muzsikájuk, Sascha Paeth és Miro produkciójával kiegészülve. Az elmúlt 2 évben sokat fejlődtek dalszerzésben, arról meg ne is beszéljünk, hogy némethon talán legjobb énekese az övék Andy B. Franck személyében...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Clown interjú (2007) 

Interjúk

- 2004-ben alakultatok. Azt állítjátok, hogy akkor még semmilyen hangszeren nem játszottatok, nem értettetek hozzá. Hogyan lehet ennyi idő alatt megtanulni zenélni?

- A kérdés remek. Ugyanis a válasz elég nehéz. Azért valamilyen közünk előtte is volt a zenéhez, de ez abban a fura tényben merül ki, hogy négyen a bandából a Kodály zenesuliba jártunk. Gitáron, dobon persze nem tanulhattunk, úgyhogy idegszaggató komolyzenei maszlagokkal bökdöstük az uncsi fekete-fehér zongora billentyűket. Majd a 7. osztály tájékán kezdett kialakulni a négyes, ami eszeveszett módon megindult a rockzene sziréni dalainak hívogatására. Szóval a lényeg: hogyha valaki kellő seggberúgást kap, valamit akar valaminek a folytán, akkor azt végrehajtja. Az inspiráció a metál. Mi csak zenélni akartunk,hát ez lett belőle.


Szerkesztette: ZuZuP
Tovább...

 GOREFEST - Rise To Ruin (2007 Nuclear Blast) 

Lemezismertetők

A ’80-as évek vége felé egyre-másra tűntek fel a halálmetál zenekarok, amelyek még tovább fokozták a thrash bandák által bevezetett brutalitást. Európa se maradt ki a mozgalomból, a holland Gorefest is ekkor alakult, hogy aztán rögtön a következő évtized elején rászabadítsa a világra első lemezét. Rá egy évre már a Nuclear Blast szerződtette le a bandát, amely később egyre több hagyományosabb rock and roll elemet épített be zenéjébe, kiváltva ezzel a true death metal fanatikusok ellenérzését, felkeltve ugyanakkor a valami eredetibbre vágyók figyelmét. Aztán a sokak számára kiábrándító, nekem viszont nagyon tetsző ’98-as ’Chapter 13’ lezárta az együttes pályafutását.


Szerkesztette: Gergely
Tovább...

 Vágtázó Csodaszarvas @ 071222 - Pecsa 

Koncertmenü VÁGTÁZÓ CSODASZARVAS
Petőfi Csarnok
2007. december 22.
, 20 óra, Belépő: 2900 Ft

Grandpierre Attila a legendás Vágtázó Halottkémek után a 11 fős Csodaszarvasban a legjobb hazai népzenészekkel és dzsessz-zenészekkel játszik együtt. Első lemezük, a bartóki népzene-felfogás szellemiségében fogant "Tiszta Forrás" (info), 2006 legjobb CD-i közé került a zenei fórumokon. A Vágtázó Csodaszarvas az őskori-ókori eurázsiai lovas népek magas műveltségének hipnotikus, természetközpontú zenevilágából, a magyar népzenekincsből és a belső világunk legmélyén élő friss, végtelen világfolyamatból, a tiszta forrásból meríti zenéjét. December 22-én este nyolc órai kezdettel mutatják be a Petőfi Csarnokban vadonatúj lemezüket "Végtelen Ázsia!" címmel.

Ősi ázsiai mondás szerint a Paradicsom a földön a ló hátán, a könyv lapjain és az asszony ölelő karjai közt található meg. Eurázsia végtelen pusztáin évezredeken át a Föld legnagyobb népének szilaj vitézei mámorító, fergeteges, ritmikus zenei világban éltek. Maga az életvágy ölt testet ezekben a szédítő zenékben. Ez a felvillanyozó, az élet csúcsélményét jelentő zene itt él ma is mindannyiunkban, legnemesebb, legigazabb életvágyunk mélyén. A Vágtázó Csodaszarvas átadja zenéjének irányítását ennek a csodálatos kozmikus alkotóerőnek. Ezért tudja szélesre tárni az élő Világegyetemre nyíló kapukat. Újra feléled bennünk a sejtjeink mélyén élő ősi zenevilág. A moldvai, dunántúli és eurázsiai zenei motívumok egységes zenei világban elevenednek fel. Az új műsor még vágtázóbb, mint az előző, süt a kiforrott, összeérett, robbanékony csapat. Természettel egybeforrottság, örömteli röpítő erő, hipnotikus erejű vágtázó dallamok - a zenei varázserő ismét tett egy lépést kozmikus alkotóerejének forrásai felé.


Szerkesztette: o-porat
Tovább...

 OMNIUM GATHERUM - Stucks On Snakes Way (2007) 

Lemezismertetők

A hattagú finn zenekar még 1996-ban alakult, első lemezük azonban csak hét évvel később jelent meg. A 2004-es „Years In Waste” már a Nuclear Blast gondozásában került piacra, de amilyen gyorsan szerződtették őket, annyira gyorsan meg is váltak tőlük. Ezt mondjuk meg tudom érteni, mert az északi dallamokkal átszőtt thrash/death metal akkoriban sem számított már újdonságnak, a másod-harmadvonal népes táborát szaporító csapatra pedig nem tartott igényt az egyik legnagyobb metal kiadó.


Szerkesztette: PalSzabolcs
Tovább...

36426 Cikk (1458 oldal, 25 per oldal)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 | 305 | 306 | 307 | 308 | 309 | 310 | 311 | 312 | 313 | 314 | 315 | 316 | 317 | 318 | 319 | 320 | 321 | 322 | 323 | 324 | 325 | 326 | 327 | 328 | 329 | 330 | 331 | 332 | 333 | 334 | 335 | 336 | 337 | 338 | 339 | 340 | 341 | 342 | 343 | 344 | 345 | 346 | 347 | 348 | 349 | 350 | 351 | 352 | 353 | 354 | 355 | 356 | 357 | 358 | 359 | 360 | 361 | 362 | 363 | 364 | 365 | 366 | 367 | 368 | 369 | 370 | 371 | 372 | 373 | 374 | 375 | 376 | 377 | 378 | 379 | 380 | 381 | 382 | 383 | 384 | 385 | 386 | 387 | 388 | 389 | 390 | 391 | 392 | 393 | 394 | 395 | 396 | 397 | 398 | 399 | 400 | 401 | 402 | 403 | 404 | 405 | 406 | 407 | 408 | 409 | 410 | 411 | 412 | 413 | 414 | 415 | 416 | 417 | 418 | 419 | 420 | 421 | 422 | 423 | 424 | 425 | 426 | 427 | 428 | 429 | 430 | 431 | 432 | 433 | 434 | 435 | 436 | 437 | 438 | 439 | 440 | 441 | 442 | 443 | 444 | 445 | 446 | 447 | 448 | 449 | 450 | 451 | 452 | 453 | 454 | 455 | 456 | 457 | 458 | 459 | 460 | 461 | 462 | 463 | 464 | 465 | 466 | 467 | 468 | 469 | 470 | 471 | 472 | 473 | 474 | 475 | 476 | 477 | 478 | 479 | 480 | 481 | 482 | 483 | 484 | 485 | 486 | 487 | 488 | 489 | 490 | 491 | 492 | 493 | 494 | 495 | 496 | 497 | 498 | 499 | 500 | 501 | 502 | 503 | 504 | 505 | 506 | 507 | 508 | 509 | 510 | 511 | 512 | 513 | 514 | 515 | 516 | 517 | 518 | 519 | 520 | 521 | 522 | 523 | 524 | 525 | 526 | 527 | 528 | 529 | 530 | 531 | 532 | 533 | 534 | 535 | 536 | 537 | 538 | 539 | 540 | 541 | 542 | 543 | 544 | 545 | 546 | 547 | 548 | 549 | 550 | 551 | 552 | 553 | 554 | 555 | 556 | 557 | 558 | 559 | 560 | 561 | 562 | 563 | 564 | 565 | 566 | 567 | 568 | 569 | 570 | 571 | 572 | 573 | 574 | 575 | 576 | 577 | 578 | 579 | 580 | 581 | 582 | 583 | 584 | 585 | 586 | 587 | 588 | 589 | 590 | 591 | 592 | 593 | 594 | 595 | 596 | 597 | 598 | 599 | 600 | 601 | 602 | 603 | 604 | 605 | 606 | 607 | 608 | 609 | 610 | 611 | 612 | 613 | 614 | 615 | 616 | 617 | 618 | 619 | 620 | 621 | 622 | 623 | 624 | 625 | 626 | 627 | 628 | 629 | 630 | 631 | 632 | 633 | 634 | 635 | 636 | 637 | 638 | 639 | 640 | 641 | 642 | 643 | 644 | 645 | 646 | 647 | 648 | 649 | 650 | 651 | 652 | 653 | 654 | 655 | 656 | 657 | 658 | 659 | 660 | 661 | 662 | 663 | 664 | 665 | 666 | 667 | 668 | 669 | 670 | 671 | 672 | 673 | 674 | 675 | 676 | 677 | 678 | 679 | 680 | 681 | 682 | 683 | 684 | 685 | 686 | 687 | 688 | 689 | 690 | 691 | 692 | 693 | 694 | 695 | 696 | 697 | 698 | 699 | 700 | 701 | 702 | 703 | 704 | 705 | 706 | 707 | 708 | 709 | 710 | 711 | 712 | 713 | 714 | 715 | 716 | 717 | 718 | 719 | 720 | 721 | 722 | 723 | 724 | 725 | 726 | 727 | 728 | 729 | 730 | 731 | 732 | 733 | 734 | 735 | 736 | 737 | 738 | 739 | 740 | 741 | 742 | 743 | 744 | 745 | 746 | 747 | 748 | 749 | 750 | 751 | 752 | 753 | 754 | 755 | 756 | 757 | 758 | 759 | 760 | 761 | 762 | 763 | 764 | 765 | 766 | 767 | 768 | 769 | 770 | 771 | 772 | 773 | 774 | 775 | 776 | 777 | 778 | 779 | 780 | 781 | 782 | 783 | 784 | 785 | 786 | 787 | 788 | 789 | 790 | 791 | 792 | 793 | 794 | 795 | 796 | 797 | 798 | 799 | 800 | 801 | 802 | 803 | 804 | 805 | 806 | 807 | 808 | 809 | 810 | 811 | 812 | 813 | 814 | 815 | 816 | 817 | 818 | 819 | 820 | 821 | 822 | 823 | 824 | 825 | 826 | 827 | 828 | 829 | 830 | 831 | 832 | 833 | 834 | 835 | 836 | 837 | 838 | 839 | 840 | 841 | 842 | 843 | 844 | 845 | 846 | 847 | 848 | 849 | 850 | 851 | 852 | 853 | 854 | 855 | 856 | 857 | 858 | 859 | 860 | 861 | 862 | 863 | 864 | 865 | 866 | 867 | 868 | 869 | 870 | 871 | 872 | 873 | 874 | 875 | 876 | 877 | 878 | 879 | 880 | 881 | 882 | 883 | 884 | 885 | 886 | 887 | 888 | 889 | 890 | 891 | 892 | 893 | 894 | 895 | 896 | 897 | 898 | 899 | 900 | 901 | 902 | 903 | 904 | 905 | 906 | 907 | 908 | 909 | 910 | 911 | 912 | 913 | 914 | 915 | 916 | 917 | 918 | 919 | 920 | 921 | 922 | 923 | 924 | 925 | 926 | 927 | 928 | 929 | 930 | 931 | 932 | 933 | 934 | 935 | 936 | 937 | 938 | 939 | 940 | 941 | 942 | 943 | 944 | 945 | 946 | 947 | 948 | 949 | 950 | 951 | 952 | 953 | 954 | 955 | 956 | 957 | 958 | 959 | 960 | 961 | 962 | 963 | 964 | 965 | 966 | 967 | 968 | 969 | 970 | 971 | 972 | 973 | 974 | 975 | 976 | 977 | 978 | 979 | 980 | 981 | 982 | 983 | 984 | 985 | 986 | 987 | 988 | 989 | 990 | 991 | 992 | 993 | 994 | 995 | 996 | 997 | 998 | 999 | 1000 | 1001 | 1002 | 1003 | 1004 | 1005 | 1006 | 1007 | 1008 | 1009 | 1010 | 1011 | 1012 | 1013 | 1014 | 1015 | 1016 | 1017 | 1018 | 1019 | 1020 | 1021 | 1022 | 1023 | 1024 | 1025 | 1026 | 1027 | 1028 | 1029 | 1030 | 1031 | 1032 | 1033 | 1034 | 1035 | 1036 | 1037 | 1038 | 1039 | 1040 | 1041 | 1042 | 1043 | 1044 | 1045 | 1046 | 1047 | 1048 | 1049 | 1050 | 1051 | 1052 | 1053 | 1054 | 1055 | 1056 | 1057 | 1058 | 1059 | 1060 | 1061 | 1062 | 1063 | 1064 | 1065 | 1066 | 1067 | 1068 | 1069 | 1070 | 1071 | 1072 | 1073 | 1074 | 1075 | 1076 | 1077 | 1078 | 1079 | 1080 | 1081 | 1082 | 1083 | 1084 | 1085 | 1086 | 1087 | 1088 | 1089 | 1090 | 1091 | 1092 | 1093 | 1094 | 1095 | 1096 | 1097 | 1098 | 1099 | 1100 | 1101 | 1102 | 1103 | 1104 | 1105 | 1106 | 1107 | 1108 | 1109 | 1110 | 1111 | 1112 | 1113 | 1114 | 1115 | 1116 | 1117 | 1118 | 1119 | 1120 | 1121 | 1122 | 1123 | 1124 | 1125 | 1126 | 1127 | 1128 | 1129 | 1130 | 1131 | 1132 | 1133 | 1134 | 1135 | 1136 | 1137 | 1138 | 1139 | 1140 | 1141 | 1142 | 1143 | 1144 | 1145 | 1146 | 1147 | 1148 | 1149 | 1150 | 1151 | 1152 | 1153 | 1154 | 1155 | 1156 | 1157 | 1158 | 1159 | 1160 | 1161 | 1162 | 1163 | 1164 | 1165 | 1166 | 1167 | 1168 | 1169 | 1170 | 1171 | 1172 | 1173 | 1174 | 1175 | 1176 | 1177 | 1178 | 1179 | 1180 | 1181 | 1182 | 1183 | 1184 | 1185 | 1186 | 1187 | 1188 | 1189 | 1190 | 1191 | 1192 | 1193 | 1194 | 1195 | 1196 | 1197 | 1198 | 1199 | 1200 | 1201 | 1202 | 1203 | 1204 | 1205 | 1206 | 1207 | 1208 | 1209 | 1210 | 1211 | 1212 | 1213 | 1214 | 1215 | 1216 | 1217 | 1218 | 1219 | 1220 | 1221 | 1222 | 1223 | 1224 | 1225 | 1226 | 1227 | 1228 | 1229 | 1230 | 1231 | 1232 | 1233 | 1234 | 1235 | 1236 | 1237 | 1238 | 1239 | 1240 | 1241 | 1242 | 1243 | 1244 | 1245 | 1246 | 1247 | 1248 | 1249 | 1250 | 1251 | 1252 | 1253 | 1254 | 1255 | 1256 | 1257 | 1258 | 1259 | 1260 | 1261 | 1262 | 1263 | 1264 | 1265 | 1266 | 1267 | 1268 | 1269 | 1270 | 1271 | 1272 | 1273 | 1274 | 1275 | 1276 | 1277 | 1278 | 1279 | 1280 | 1281 | 1282 | 1283 | 1284 | 1285 | 1286 | 1287 | 1288 | 1289 | 1290 | 1291 | 1292 | 1293 | 1294 | 1295 | 1296 | 1297 | 1298 | 1299 | 1300 | 1301 | 1302 | 1303 | 1304 | 1305 | 1306 | 1307 | 1308 | 1309 | 1310 | 1311 | 1312 | 1313 | 1314 | 1315 | 1316 | 1317 | 1318 | 1319 | 1320 | 1321 | 1322 | 1323 | 1324 | 1325 | 1326 | 1327 | 1328 | 1329 | 1330 | 1331 | 1332 | 1333 | 1334 | 1335 | 1336 | 1337 | 1338 | 1339 | 1340 | 1341 | 1342 | 1343 | 1344 | 1345 | 1346 | 1347 | 1348 | 1349 | 1350 | 1351 | 1352 | 1353 | 1354 | 1355 | 1356 | 1357 | 1358 | 1359 | 1360 | 1361 | 1362 | 1363 | 1364 | 1365 | 1366 | 1367 | 1368 | 1369 | 1370 | 1371 | 1372 | 1373 | 1374 | 1375 | 1376 | 1377 | 1378 | 1379 | 1380 | 1381 | 1382 | 1383 | 1384 | 1385 | 1386 | 1387 | 1388 | 1389 | 1390 | 1391 | 1392 | 1393 | 1394 | 1395 | 1396 | 1397 | 1398 | 1399 | 1400 | 1401 | 1402 | 1403 | 1404 | 1405 | 1406 | 1407 | 1408 | 1409 | 1410 | 1411 | 1412 | 1413 | 1414 | 1415 | 1416 | 1417 | 1418 | 1419 | 1420 | 1421 | 1422 | 1423 | 1424 | 1425 | 1426 | 1427 | 1428 | 1429 | 1430 | 1431 | 1432 | 1433 | 1434 | 1435 | 1436 | 1437 | 1438 | 1439 | 1440 | 1441 | 1442 | 1443 | 1444 | 1445 | 1446 | 1447 | 1448 | 1449 | 1450 | 1451 | 1452 | 1453 | 1454 | 1455 | 1456 | 1457 | 1458 ]

 Keresés Ki olvas minket?
Jelenleg, 190 vendég és 0 regisztrált felhasználó olvas bennünket.


 Korábbi cikkek
Június 23, péntek
· Rómeó Vérzik - Nyár van végre! (2017, klip)
Június 22, csütörtök
· Vescera - Beyond The Flight (2017, Dionysosrising)
· Pulzus 27 - 1982 október - Pataky és a Kék sugár!
· Bella Sándor interjú - Az akta nincs még lezárva - 4. rész (2017)
· Vambo, Cry Free @ 2017. június 24. - Gozsdu Manó Klub
· Pink Floyd - TEY 18 - 1972 Obfusc/ation - audio (2017)
· Aida - felállva ünnepelt a közönség a barlangszínházban (2017)
Június 21, szerda
· Chaosbay - Of Cutting Cords EP (2017, Dionysosrising)
· 26. Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál (2017)
· Bella Sándor interjú - A kenguruk földjén - 3. rész (2017)
· VálaszÚt - Bátorság, bátorság! – zenés darab Szent Lászlóról (2017)
· Szkítia - Rajzolt világ (2017)
· Asphalt Horsemen - Wasting Time (2017, klip)
Június 20, kedd
· Sipos Péter - Baby Don't Cry (1983, kislemez)
· Styx - The Mission (2017, Dionysosrising)
· Bella Sándor interjú - Human Telexre váltva - 2. rész (2017)
· Pantaleon - Virus (2017, Dionysosrising)
· Vescera - Beyond The Flight (2017)
· Wintersun @ 2017. szeptember 22. - Barba Negra
Június 19, hétfő
· Bella Sándor interjú - Indul a rock and roll - 1. rész (2017)
· Quimby - Üzenet nincs (2017, klip)
· Juventus - kislemezek 21.
· Ukk & Roll Rock Hétvége - rockfesztivál majmok nélkül rockereknek (2017)
· Styx - The Mission (2017)
· Samsara Boulevard - Világhírű hegedűművész is zenél a lemezen (2017)
Június 18, vasárnap
· Juventus - kislemezek 20.
· Anthrax - 2017. június 21-én szabadtéren játszik a thrash brigád!
· Queensryche - Rage for Order (1986)
· Alcohol - hivatalosan is bejelentették a gitárost (2017)
· Generál történetek - 10/10 - Horváth Charlie interjú - 02. rész (2017)
· Nemzetközi jazzköltészeti est @ 2017 június 30. - Gödör klub
Június 17, szombat
· Juventus - kislemezek 19.
· Anthriel - Transcendence (2017, Dionysosrising)
· Nickelback - Feed the Machine (2017)
· James Newton Howard @ 2017. november 05. - Budapest Sportaréna
· Generál történetek - 09/10 - Horváth Charlie interjú - 01. rész (2017)
· Köpönyegforgatók - Bőségszaru (2017, klip)
Június 16, péntek
· Juventus - kislemezek 18.
· Eluveitie - Epona (2017, dal)
· White Skull - Will of the Strong (2017)
· Best of Gozsdu Talent @ 2017. június 20. - Gozsdu C Udvar
· Generál történetek - 08/10 - Karácsony János interjú - 02. rész (2017)
· Szarka Tamás @ 2017. június 18. - Marriott Hotel
Június 15, csütörtök
· Juventus - kislemezek 17.
· Divided - Wormhole (2017, klip)
· Iced Earth - Incorruptible (2017)
· Pulzus 26 - 1982 szeptember - A Dinamit utóirata!
· Generál történetek - 07/10 - Karácsony János interjú - 01. rész (2017)
· Blahalouisiana @ 2017. június 17. - Kobuci Kert
Június 14, szerda
· Slaughter - Stick It To Ya (1990)
· Madarak @ 2017. június 16. - Legenda Sörfőzde
· Juventus - kislemezek 16.
· Vanden Plas - The Seraphic Live Works (2017, Dionysosrising)
· Generál történetek - 06/10 - Novai Gábor interjú - 02. rész (2017)
· Angertea - Sinking In Strain (2017, klip)
Június 13, kedd
· Generál történetek - 05/10 - Novai Gábor interjú - 01. rész (2017)
· Juventus - kislemezek 15.
· Elhunyt Szénich János (1952-2017)
· Dure - interjú (2017)
· Dream Evil - Six (2017, Dionysosrising)
· Gov't Mule - Revolution Come... Revolution Go (2017)
· Itt a negyedik Visegrock fesztivál (2017)
Június 12, hétfő
· EZoo - Feeding The Beast (2017, Dionysosrising)
· Testament, Death Angel, Annihilator @ 2017. november 18. - Barba Negra
· Generál történetek - 04/10 - Póta András interjú - 02. rész (2017)
· Juventus - kislemezek 14.
· Sikth - The Future In Whose Eyes? (2017)
· Amon Amarth @ 2017. augusztus 23. - Barba Negra Track
Június 11, vasárnap
· Secret Sphere - The Nature of Time (2017, Dionysosrising)
· Ukk & Roll Rock Hétvége 2017
· Generál történetek - 03/10 - Póta András interjú - 01. rész (2017)
· Juventus - kislemezek 13.
· DGM - Passing Stages: Live in Milan and Atlanta (2017)
· Good Charlotte @ 2017. június 17. - Budapest Park
Június 10, szombat
· Generál történetek - 02/10 - Várkonyi Mátyás interjú - 02. rész (2017)
· Stoned Jesus, Beastmaker @ 2017. október 19. - Showbarlang
· Juventus - kislemezek 12.
· Gitármánia Tábor - koncertdömping és kiváló zenetanárok (2017)
· Secret Sphere - The Nature of Time (2017)
· Foo Fighters - Run (2017, klip)
Június 09, péntek
· Generál történetek - 01/10 - Várkonyi Mátyás interjú - 01. rész (2017)
· Nocrul - Khorne merch (2017, info)
· Juventus - kislemezek 11.
· Chris Cornell emlékest 2017 - újabb neves fellépők!
· Nitrogods - Roadkill BBQ (2017)
· Paddy And The Rats - Aerolites (2017, klip)
Június 08, csütörtök
· Roger Waters - Is This The Life We Really Want? (2017, Dionysosrising)
· Pulzus 25 - 1982 június – Néma kőszobor!
· Juventus - kislemezek 10.
· The Cult @ 2017. július 01. - Volt Fesztivál
· EZoo - Feeding The Beast (2017)
· ex-Panta Rhei koncert @ 2017. július 20. - Rockmúzeum
Június 07, szerda
· Historica - Pilátus rockoperától a Hazatérés koncertig (2017)
· Avatarium - Hurricanes and Halos (2017, Dionysosrising)
· Roger Waters - Is This The Life We Really Want? (2017)
· Juventus - kislemezek 09.
· Malevolence - Self Supremacy (2017)
· Fishing on Orfű 2017 - állati lesz a nagyszínpad a jubileumi fesztiválon!
Június 06, kedd
· Soulspell - The Second Big Bang (2017, Dionysosrising)
· Sum 41 @ 2017. június 14. - Budapest Park

Régebbi cikkek

 Koncertek


 Hirdetés

Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 1.30 Seconds