Dionysosrising Blog

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép
· WebShop!

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Chris Caffery - Your Heaven Is Real (2015)

 Látogatottság
Összesen
68661503
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Headbanger

 Radics BélaPasszio.hu[ Minden rovat! | Rovat választás! ]

 Karácsony János - Hídépítés @ 111219 - MűPa 

Koncertmenü

Karácsony János - Hídépítés @ 2011. december 19. 19:30-22:00 - Művészetek Palotája, Fesztivál Színház

Bár a hidakat leggyakrabban kőből és vasból, esetleg fából építik, ezen az estén a zene alkotja majd a műfajok – klasszikus, fúziós, komoly- és rockzene – közötti átkelőt a Fesztivál Színházban. A Hídépítés műsorának legfontosabb pillére Karácsony János gitárjátéka lesz, aki jelen volt a legendás Generál alapításánál, majd az LGT tagjaként ismerte meg egy egész ország virtuóz stílusát. A koncert első részében Karácsony János és zenekara Solti Jánossal kiegészülve LGT-s slágerekből válogat majd, így minden bizonnyal felcsendül majd A dal a miénk, A síneken vagy Az utolsó szerelmes dal is...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Gary Burton, Chick Corea @ 120318 - MűPa 

Koncertmenü

Budapesti Tavaszi Fesztivál - Ütős nap 7.7: Gary Burton (ütőhangszerek) & Chick Corea (zongora) koncertje @ 2012. március 18. 20:30-22:30 - Művészetek Palotája, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Egész napos lüktetés, mindenkinek javallott, 0-99 éves korig. A délelőtt induló és a késő éjszakába nyúló koncertfolyam ízelítőt ad az ütőhangszeres muzsika rendkívül színes világából, a 18. századtól napjainkig, a klasszikusoktól a jazzig, Mexikótól és az Egyesült Államoktól a régi idők Európájáig. A mindig szívesen hallgatott népszerű művek (például Orff Carmina Buranája), korszakos alkotások (mint amilyen Bartók kétzongorás, ütőhangszeres Szonátája) mellett a felszabadult örömzenélés meglepetéseire is számíthatunk, és persze olyan sztárokra, mint Chick Corea, vagy a tengerentúlról érkező Tambuco ütőegyüttes és a Sō Percussion.

A hét koncertből nehéz lesz választani, inkább költözzenek be a Művészetek Palotájába! Jegyárak: 3900, 5900, 7900, 9900 Ft.


Szerkesztette: jazz
Tovább...

 Orphaned Land koncert 2011. december 7-én Budapesten! 

Koncertmenü

Hamarosan Budapestre érkezik az a zenekar, amelynek már sikerült az, ami a nagyhatalmak évtizedek óta nem: megvalósította a békét a Közel-Keleten. Az Izraelből származó, de zenéjében és képi világában számtalan iszlám motívumot is felhasználó Orphaned Land magához hasonlóan kuriózumnak tekinthető zenei világú csapatokat válogatott maga mellé a körútra:A melodikus death-folk Arkan, a tunéziai Myrath és a francia Artweg gondoskodik róla, hogy megismételhetetlen élményben legyen részünk. A december 7-ei koncert egyben az Orphaned Land 20. születésnapjának magyarországi megünneplése is lesz, amire Club 202-ben kerül sor.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Filter Otherground Music Pub programok - 111208-111214 

Koncertmenü

FILTER OTHERGROUND MUSIC PUB (1074 Budapest, Dohány u 84.) - programajánlat - 2011. december 08. - 2011. december 14.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Subscribe light @ 111218 - Budapest Jazz Club 

Koncertmenü

Annyira jól sikerült a Petőfi Rádiós Akusztik programunk, hogy úgy gondoltuk máshol is megmutatnánk nektek ezeket az intimebb hangulatú átdolgozásokat. Rengetegen jeleztétek, hogy a rádióban élőben hallgattátok volna meg a felvételeket, de mivel a Magyar Rádió 8-as stúdiójába csak 30-an férnek be, úgy gondoltuk, hogy gyorsan meg is ismételjük ezt a különleges verziókat felvonultató fellépést.

Subscribe light címmel Máté, Bálint és Zolika az ország több pontján is elő fogja adni ezeket az egy szál zongorára és énekre átalakított Subscribe dalokat. Kizárólag olyan helyekre megyünk el ezzel a felállással, ahol megfelelő akusztika és zongora áll rendelkezésre. Az első helyszín, ami egyből eszünkbe jutott, a Budapest Jazz Klub, ide várunk benneteket kimondhatatlan szeretettel december 18-án, 20.00 órára!

Semmi idegborzolás, csak egy zongora, libabőr és két bársonyos férfihang, nyugodtan hozhattok rokonságot, szerelmeket is! Különleges élményben lesz részetek! A dalok hallgatása közben-után igény szerint elegánsan be lehet dobni egy Calvados-t, vagy Hennessy-t! 1900 forintos Jegyek: korlátozott számban kaphatók a Budapest Jazz Klubban, diákigazolvánnyal 1500 Ft. Kérünk mindenkit, hogy váltsa meg a jegyét elővételben, mert a BJC befogadóképessége limitált!


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Nagykorú lett az Alvin és a Mókusok! 

Koncertmenü

Fantasztikus szülinapi bulit tart 2011. december 09-én az Alvin és a Mókusok a Dürer Kertben, 10-én pedig Nyíregyházán, az YK2-ben. A budapesti koncert egyik különlegessége, hogy Alvinékkal duettet énekel Imre Norbert, a Prosectura zenekar frontembere. A koncert kezdetéig a Nikson és a Nonverse gondoskodik a hangulatról.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 100 ezer forint fölött jár Harcsa Veronika jótékonysági árverése 

Koncertmenü

Lélekemelő, különleges hangulatú dupla koncertet ad 2011. december 10-én a Bárka színházban a Harcsa Veronika Quartet és vendégük, Kulka János. A Kossuth-díjas színművész szerepe az lesz a Lámpafény verskoncerten, hogy a dalok között életrajzi részleteket olvas fel költőkről. A koncertek előtti hetekben a zenekar jótékonysági árverést is indított, amelynek bevételét a Bátor Tábor Alapítvány kapja meg...


Szerkesztette: jazz
Tovább...

 Mz/X, Synchronring @ 111205 - Instant 

Koncertmenü

2011. december 05-én 20:00-kor, elő-Mikulásnapi mulatások keretein belül az Instant (Budapest, Nagymező utca 38.) koncerttermében lép fel az Mz/X és a Synchronring. A buli ingyenes!

Az Mz/X nemrégiben esett át egy gitároscserén, az új tag pedig régi cimborájuk Rigó Tamás lett, aki már a kezdetekkor is segítette a csapatot. A december 5-i koncerten szemezgetnek 12 éves múltjuk, két nagylemezük, filmzenéik, EP-ik és számtalan single-jük legjobbjaiból. Természetesen kissé megváltozott formában kerülnek elő a régi dalok és pár újdonságra is számítani lehet! Aki nem ismerné őket eláruljuk, hogy kísérletezős, eklektikus modern rockban utaznak, amibe azonban simán belefér a hip-hop, a jazz, vagy akár a blues is.

Az este bemelegítő zenekara a Synchronring lesz, akiket nem véletlenül emlegetnek hazai underground supergroup-ként. A zenekar ex-Fish!, ex-Neurotrend, ex-Superbutt, ex-Black-Out és jelenlegi Óriás, Grand Mexican Warlock, Soundshine és Soerii & Poolek tagokkal büszkélkedhet. Zenéjüket leginkább modern, energikus groove-alapú rock-ként szokták aposztrofálni, de a biztonság kedvéért helyet kapnak grunge, funk és jazz elemek is. A srácok most rukkoltak elő legújabb klipjükkel, amit itt meg is tekinthettek, nemrégiben elkészült albumuk is hamarosan elérhető mindenki számára...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 DevilDriver @ 120607 - Dürer Kert 

Koncertmenü

A Skalar Music Hungary bemutatja: DevilDriver (USA) + vendégek @ 2012. június 07. 19:00 - Dürer Kert

Ugyan 2011 igen mozgalmas év volt a DevilDriver számára, a tagságát és motivációit tekintve felfrissült zenekar mégsem mellőzi kialakult jó szokását, és 2012 nyarát is az öreg kontinensen fogják tölteni Dez Fafaráék, aminek köszönhetően három év alatt harmadszor láthatják majd őket a groove metal szerelmesei. Márpedig ha van megbízható banda, amelyik valódi hitellel és kellő súllyal játssza a kilencvenes évek modern szellemiségű metaljának teljesen kurrens és heves bólogatásra késztető változatát, az bizonyosan az egykori Coal Chamber-főnök zenekara, aki az alábbi turnét megelőzően egyéb projektjeiből fog erőt meríteni. Előbb a számára világhírt biztosító bandával ad néhány újjáalakuló koncertet – aminek épp a DevilDriver már most íródó dalai miatt nem lesz messzemenő folytatása –, majd ezt követően a Lamb Of God gitárosával, Mark Mortonnal adják ki közös projektjük dalait, és mindezek tükrében tér majd vissza a számára legfontosabb zenekar élére, hogy az európai közönség a lehető legtöbbet kapja mind a dalválasztás, mind a koncertek hosszát illetően...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Gödör Klub programfüzet - 2011. december hónap 

Koncertmenü

Gödör Klub (1051 Budapest V., Erzsébet Tér) - programajánlat: 2011. december 01. - 2011. december 31.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 KZE Évzáró 2011 @ 111230 - Csokonai Művelődési Központ, Komárom 

Koncertmenü

KZE Évzáró 2011 @ 2011. december 30. 16:00 - Csokonai Művelődési Központ, Komárom

A Komáromi Zenész Egylet első évzáró, előszilveszteri koncertje! Az est főzenekara az 1984 óta létező Elit Osztag. A helyi punk-brigádról nyugodtan elmondhatjuk, hogy országos szinten legendássá nőtte ki magát az elmúlt 25 évben. Idén jelent meg új közös lemezük a C.A.F.B. és az Utolsó Alkalom zenekarokkal Egység, Kétség, Háromság címmel. A súlyosabb vonalat az északi halálfémben utazó tatabányai 1KillEmbrace és a fél éves kihagyás után a deszkákra visszatérő thrasher Vesztegzár képviseli, utóbbi csapat új EP-je, az Átok ráadásul a koncert napján jelenik meg. A komáromi csapatok sorát az erre a bulira újra összeálló Bastards Motörhead-cover band és a szintén rock'n'rollban utazó Corelosa zárja. Rajtuk kívül fellép még a KZE által áprilisban szervezett tehetségkutató második helyzettje, a tatai Ankh zenekar, akik a zsűri szerint leginkább az Eluveitie legjobb magyar tanítványainak tűnnek. Felvidékről közkívánatra a freetime hardcore BlastNoise és a hc/metal The Catfish érkezik. Pontos bandabeosztás a facebook.com/zeneszegylet oldalon. Koncertek után rockbuli az első járatokig, így senkinek sem kell buszmegállókban, vasútállomásokon fagyoskodnia. A belépő 500 Ft, amiből 1 ital ára lefogyasztható.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Skindred - brit slágerlisták üdvöskéje a ragga metálosok előtt! 

Koncertmenü

Már csak pár napot kell várnia a ragga metal hazai kedvelőinek a Skindred önálló budapesti koncertjére: a walesi zenekar 2011. december 01-én a budapesti Barba Negra Music Clubban lép fel. Nem ők lesznek azonban az egyetlen britanniai csapat aznap este a fedélzeten: vendégzenekarként ugyanis azt a Deaf Havanát hozzák magukkal, amelynek új albuma éppen pár hete vezette az ottani slágerlistákat.A kelet-angliai Norfolk megyéből származik az a négy fiatal srác, akik november első felében lendületből bevették a BBC rockzenei toplistájának első helyezését. A Deaf Havana névre hallgató zenekar valójában azért nem annyira zöldfülű már: bő öt éve működik az eredetileg öt, jelenleg négy tagot számláló csapat, amely még a főiskolás és gimnáziumi évek alatt állt össze. Zajos, feszes, alternatív rockzenéjük egyaránt számíthat a keményebb műfajok és a pop irányába hajló dallamos punkzenék kedvelőinek érdeklődésére – legutóbbi klipjük itt látható!


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Pokolgép - 2011-es évzáró buli Budapesten 

Koncertmenü

2011. december 30-án tartja évzáró koncertjét Budapesten, az idei évben vérátömlesztésen átesett Pokolgép. A koncert helyszíne a XI. Prielle Kornélia út 4. szám alatt található Barba Negra Music Club lesz, ahol előzenekarként az Agregator és a Postumus együttesek lépnek színpadra. Koncerttel kapcsolatos további információk a pokolgep.hu oldalon kérhetők.

A rajongóknak azonban nem kell várni az év végéig egy Pokolgép robbanásra, mert december 10-én Győrben, a Black Rockban, és december 16-án a debreceni Rocktanyán is elszabadul a pokol(gép). - Csiki Roland


Szerkesztette: csikiroland
Tovább...

 Segélykoncert 2011. december 1-én a Pecsa Caféban! 

Koncertmenü

2011. december 1-én, csütörtökön jótékonysági koncertet rendeznek egy beteg kisfiúért a Pecsa Caféban. Remete Matyi, az Országos Mentőszolgálat sümegi állomása egyik gépkocsivezetőjének 12 éves kisfia, súlyos csontvelőbetegségben szenved, amely az utóbbi időben súlyosbodott. A Szt. László kórházban ápolt gyermek ellátása fél steril körülményeket igényel, amelyben a szülők közreműködése is szükséges, így munkájukat nem tudják teljes értékűen ellátni, bevételi lehetőségeik egyre csökkennek. A drága gyógyszerek, kezelések tovább nehezítik a szülők problémáját, már az ő megélhetésük is veszélybe került.

Négy együttes, a Fejbőr, a Csillagsólyom, a Frommer Baby és az Oi-Bois fogott össze, hogy egy közös koncert bevételével segítse a szülőket és hozzájáruljon Matyi kezelésének költségeihez. Kérjük, hogy minél többen gyertek el a koncertre és belépőjegy megváltásával segítsetek Matyinak és szüleinek!


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Pankráció ügy - Get In The Ring! @ 111203 - Merlin 

Koncertmenü

Elérkezett az idő, hogy a barátságos Merlin (1052. Budapest, Gerlóczy utca 4.) egy közösségi térből véres csatatérré változzon. 18:00 - HCW pankráció, 20:00 - HCW pankráció döntő, 22:00 - Dj Palotai vs. Pándi Balázs, 01:00 Ba10 vs. Saiid rockvideodiszkó turntable-battle!

A harcias hangulatot a HCW pankrátorai kezdik meg a nézőtéren felépített ringben: Ultra Violent Title match: Icarus Vs Ben Dover - Majdnem pontosan egy éve került sor az első Véres Novemberre. Ennek a gálának a főmérkőzésén Icarus és Ben Dover egy Ultra Violent meccsen mérkőzött meg egymással, elborzasztva a helyszínen lévő nézőket. A visszavágóra egy évet kellett várni, és a tét ezúttal sokkal nagyobb: a HCW bajnoki öve. Vajon a hardcore redneck a saját meccs-típusában eléri azt, ami sem Michael Nuts-nak, sem Renegade-nek nem sikerült, és elnyeri az övet a bajnoktól? 2011. december 03-án ez is kiderül... A további mérkőzések card-jai itt! A vérre menő küzdelem után Dj Palotai és Pándi Balázs tesz pontot az örök Dj - Zenész ellentétre. Ha ez még nem elég, az estét a Goodfellaz prémium dj-i, Ba10 és Saiid különleges rock-videódiszkó, turntable küzdelemmel zárják. Belépő: 1500 Ft (17:00-22:00), 1000 Ft (22:00-04:00)

hcw.hu, hcwpankracio.blog.hu, youtube.com/hcwhungary, facebook.com/HCWPankracio

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Team Rock Band @ 111202 - PeCsa Café 

Koncertmenü

Hammond orgona, villanygitár, kőkemény alapok, és egy különleges orgánum – mi kell még egy jó kis rock and roll bandához? És egy fantasztikus klub esthez? Egyszerű: a Team Rock Band sztárvendégekkel fűszerezve. A felsőtárkányi-egri-budapesti csapat a hetvenes-nyolcvanas évek hamisítatlan rock-feelingjével a PeCsa Café hangulatos klubjában vár mindenkit, aki a szereti a jó rockzenét.

Eseményszámba megy, ha a Team Rock Band felkerekedik, hogy csapjon egy jó kis bulit a városligeti PeCsa Caféban. Már a kezdetekkor a hard rock klasszikusival hozták lázba közönségüket, a Deep Purple, a Uriah Heep és a többiek alapvetésnek számító nótái azóta is műsoruk gerincét képezik. Ehhez jöttek még a majdnem feledésbe ment Radics Béla és a Taurus opuszok, amelynek aztán meg is lett az eredménye: teltházas koncert az akkor még létező és méltán rangos Petőfi Csarnokban, csúcspontján az időközben előkerült Horváth Attila szöveg megzenésített dalával. Az Emberi szóval azóta a zenekar védjegye, és a Team Rock Band koncertek kihagyhatatlan darabja lett.

Érdemes időben (este 8 óra) a helyszínre érkezni, hiszen a csepeli illetőségű Sitting Bull Rock Band alaposan felforrósítja – amúgy indián módra - a hangulatot. Rajtuk kívül két sztárvendég is emeli az est fényét: Szebelédi Zsolt, akit nem csak a P.Mobil dobosaként zárt szívébe a nagyérdemű (ifjú rockerlányok, figyelem!), és aki nem először szerepel a Team RB színpadán akusztikus gitárjával, valamint szuggesztív előadás módjával. A 2011. év felfedezettje, a Csillag születik vetélkedő kimagaslóan legjobb férfihangja (kár, hogy a zsűri nem egészen így gondolta), Mr.Joe. A mindeddig Svédországban élő zseniális énekes komoly meglepetéseket tartogat annak, aki 2011. december 2-i, péntek estéjét a PeCsa Caféban kívánja tölteni. Egy kihagyhatatlan rock bulira vár mindenkit a Team Rock Band, valamint sztárvendégei. - Hegedűs István


Szerkesztette: Hege
Tovább...

 Till We Drop, Dora Butcher @ 111201 - Szilvuplé 

Koncertmenü

Till We Drop - acoustic koncert, Dora Butcher (rockdiszkó) @ 2011. december 1. 20.00 - Szilvuplé (Budapest, 1064 Ó utca 33.)

Magyarország egyik legnagyobb reménysége, a budapesti Till We Drop gyakorlatilag október vége óta megállás nélkül turnézik, előbb a német The Blackout Argument vendégeként járta körbe Németországot első Európa-turnéja keretein belül, majd barátaikkal, a szegedi The Southern Oracle-lel mentek neki Magyarországnak, hogy bemutassák The Summer Triangle címre keresztelt bemutatkozó albumukat. 2011. december 1-én viszont megállnak egy percre a srácok, hogy a Magyar Rock TV Thursday's sorozatának vendégei legyenek egy akusztikus koncert erejéig a Budapest szívében található Szilvupléban. Társaságukban a Rock TV csütörtökeinek állandó szereplője, Mészáros Dóra (Rock DJ Dora Butcher) pakolja majd a lemezeket, és gondoskodik a partihangulatról. Bár az akusztikus hangszerelés miatt a koncert egy fokkal visszafogottabb lesz, mint egy hagyományos Till We Drop buli, a parti-faktor, valamint a zenekar mottója ettől még érvényben marad: Everybody sing, everybody drink Till We Drop! Belépő: 500 Ft.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 The Tommy Vig Orchestra - lemezbemutató @ 111204 - Gödör Klub 

Koncertmenü

The Tommy Vig Orchestra: Welcome to Hungary! - lemezbemutató jazz koncert, közreműködik: Tommy Vig (USA) - vibrafon, dob, Mia Kim (USA) - ének, ütőhangszerek, Elek István - szaxofon, Schreck Ferenc - harsona, Hámori János - trombita, Cserta Balázs - tárogató, Joe Fritz - klarinét, Cseke Gábor - zongora, Sárkány Sándor - bőgő, Horváth Zoltán – dob @ 2011. december 04., (vasárnap), 17:00 - Gödör Klub

Tommy Vig 50 sikeres évet töltött el az Egyesült Államok jazz színpadain, ahol pályafutása során a legnagyobb stúdiók legismertebb zenészeivel dolgozott együtt. A világhírű koreai Kim Sisters vezető énekesnője, Mia Kim, amerikai és magyar számokat énekel. Újszerű, egyedi hangszerelések jellemzik Tommy Víget, aki nem törődve a divattal, a pop, ál-jazz irányzatokkal szemben modern klasszikus harmóniáival igazi kortárs zenét muzsikál, összekovácsolva a magas fokú amerikai és magyar jazzt...


Szerkesztette: jazz
Tovább...

 III. MŰSZAK Metró Klub @ 111228 - Szabad Az Á 

Koncertmenü

A sárga és a kék után itt a piros! De, hol az Illés meg az Omega?! Ugyan már kérem... A Káderfeszt és a III. MŰSZAK bemutatja: III. MŰSZAK Metró klub - avagy előszilveszter földalatti zenekarokkal. A zavartalan utazást biztosítják: a budapesti punk-rock Káderek, a soproni hardcore Drawing, a jászberényi deathrock Igor és a fővárosi punk Pazar Beszállás: Szabad az Á, Budapest, VII. kerület. Koncertek előtt-között-után punk-rock-metal diszkó és, hogy a zsé senkinek ne okozzon fejtörést, a belépés díjtalan! Mindenki jön! Facebook esemény ITT, a zenekarok lemezei letölthetők innen!


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Filter Otherground Music Pub programok - 111201-111207 

Koncertmenü

FILTER OTHERGROUND MUSIC PUB (1074 Budapest, Dohány u 84.) - programajánlat - 2011. december 01. - 2011. december 07.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 19. Gastroblues Fesztiválról 

Koncertmenü

2011. júliusának első hétvégéjén tizenkilencedszer fogadta Paks városa a blues, a jazz, a rock, valamint a gasztronómia és a jó borok kedvelőit, rajongóit a Gastroblues Fesztivál keretében. A hagyományokhoz híven minden évben a fesztivál legjobb, legihletettebb momentumairól limitált példányszámú lemezkiadvány jelenik meg, amely üzleti forgalmazásba nem kerül. A Gastroblues Fesztiválokról eddig megjelent lemez-antológiák száma közelít a félszázhoz.

Az adott évi fesztivált lezáró eseményre, a kiadványok ünnepélyes bemutatására évek óta december első napjaiban kerül sor a Dunakömlődi Faluházban. Az ideit 2011. december 3-án rendezik meg a lemezbemutatót jótékonysági koncerttel egybekötve. A jótékonysági tombola bevételét a kárpátaljai testvérváros, Visk óvodájának felújítására adják át Jenei Károly református lelkésznek. Ugyanezen a napon kerül sor a székelyudvarhelyi Balázs Árpád és feleségének állampolgári eskütételére is.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Dupla Lámpafény - koncertet ad Harcsa Veronika a Bárkában! 

Koncertmenü

A Harcsa Veronika Quartet 2011. december 10-én két Lámpafény verskoncertet ad a budapesti Bárka Színházban. Az intim hangulatú fellépéseken a XX. századi magyar költők megzenésített műveit hallhatja a közönség. A koncertek előtti hetekben a zenekar jótékonysági árverést is indít, amelynek bevételét a Bátor Tábor Alapítvány kapja meg.


Szerkesztette: jazz
Tovább...

 European Saxophone Ensemble, Freezio @ 111129 - A38 Hajó 

Koncertmenü

European Saxophone Ensemble
(MET-X production, B), Freezio @ 2011. november 29., kedd 20:00 - A38 Hajó Koncertterem, Petőfi híd budai hídfő. Belépés díjtalan!

Egy szédítően jó és eredeti szaxofonzenekar, amely egyforma otthonossággal mozog a jazz, a komolyzene és a kortárs zene vízein, s melynek tagjai Európa minden szegletét képviselik. Előttük fellép a Freezio, amely a free és a fúziós jazz ötvözéséből alakít friss és sodró rögtönzött muzsikát, melynek tagjai a Talentométer tehetségkutató verseny jazz kategóriájának közönségdíjas zenekarában működtek közre...


Szerkesztette: jazz
Tovább...

 2 hét múlva, 2011. december 08-án Rihanna koncert Budapesten! 

Koncertmenü

LiveNation: Már csak 14 napot kell várniuk a magyar rajongóknak Rihanna budapesti koncertjére! A több mint 2 órás show alatt rengeteg vizuális effektet, pirotechnikát és konfetti-ágyút is használ a produkció. 25 dal, - a legnagyobb slágerek és az utolsó album sikerei mellett Prince és T.I. feldolgozás is - szerepel a programban. A 6 fős zenekar és 2 vokalista mellett 10 táncos lép még színpadra az este folyamán.A 400 négyzetméteres színpadot 2 napig építik, a teljes háttérvetítő és a mozgó díszletek összeállításában több mint 100 magyar technikai segítő vesz részt, nyolcan közülük a show-ban is dolgozni fognak. A felszerelést 20 kamion és 8 busz szállítja a turné helyszínei között.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Uzipov, Turbo, Grand Mexican Warlock @ 111203 - Dürer kert 

Koncertmenü

Uzipov, Turbo, Grand Mexican Warlock @ 2011. december 03. 20:30 - Dürer kert

2011. december 3-a lesz az a nap, mikor is a már hagyományossá vált év végi közös ereszdelahajam alkalmából a Dürer Kert nagytermébe vonul a Turbo és a Grand Mexican Warlock. Vadonatúj csapattársuk az amúgy is vadonatúj, Uzipov névre keresztelt zenekar lesz. Szokásos grammatikus invitálás gyanánt röviden az Uzipovról annyit kell tudni, hogy aki még nem látta őket, az nézze meg, a Turbo nem kis meglepetéssel készül, végül a Grand Mexican Warlock a lelket is kiszippantja majd az egybegyűltekből. Koncertek után zombi-diszkó, karmester DJ Lúdbőr & DJ Dúd. Belépő: 1000 Ft. Facebook event.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

9340 Cikk (374 oldal, 25 per oldal)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 | 305 | 306 | 307 | 308 | 309 | 310 | 311 | 312 | 313 | 314 | 315 | 316 | 317 | 318 | 319 | 320 | 321 | 322 | 323 | 324 | 325 | 326 | 327 | 328 | 329 | 330 | 331 | 332 | 333 | 334 | 335 | 336 | 337 | 338 | 339 | 340 | 341 | 342 | 343 | 344 | 345 | 346 | 347 | 348 | 349 | 350 | 351 | 352 | 353 | 354 | 355 | 356 | 357 | 358 | 359 | 360 | 361 | 362 | 363 | 364 | 365 | 366 | 367 | 368 | 369 | 370 | 371 | 372 | 373 | 374 ]

 Keresés Ki olvas minket?
Jelenleg, 92 vendég és 0 regisztrált felhasználó olvas bennünket.


 Bevásárlás!

 Szavazások
Ki a legflúgosabb rockkonferansz?

Nagy Feró (Beatrice)
Czutor Zoltán (Nyers)
Kovács Krisztián (Fish!)
Mohai Tamás (Háború)
Bella Levente (Eric Plankton)Eredmények
Szavazások

szavazat 403

 Korábbi cikkek
July 27, Monday
· Barabás Lőrinc Quartet @ 2015. augusztus 01. - A38 Hajó
· Run Over Dogs, The Foreheads @ 2015. július 31. - A38 Hajó
July 26, Sunday
· Lord @ 2015. augusztus 15. - Barba Negra Track
· Eine kleine Thrash Music @ 2015. augusztus 08. - Barba Negra Track
July 25, Saturday
· OrgonaPont 2015
· Special Friday @ 2015. július 31. - S8 Underground Club
July 24, Friday
· Mindenki menjen a PeCsába!
· The Melvins @ 2015. szeptember 27. - A38 Hajó
· Alcohol @ 2015. július 25. - Nagyhalász
July 23, Thursday
· Barba Negra 2015 őszi metál áradat!
· Joshua Redman Trio @ 2015. szeptember 15. - BJC
July 22, Wednesday
· The Carbonfools @ 2015. július 23. - Barba Negra Track
· Paddy and the Rats @ 2015. július 24. - Barba Negra Track
· Incognito @ 2015. július 25. - Siófok
July 21, Tuesday
· Djabe special guest Steve Hackett @ 2015. július 31. - BJC
· Tátrai Tibor, Junk Big Band @ 2015. augusztus 22. - Kobuci kert
· colorStar, Jurij @ 2015. július 29. - Barba Negra Track
July 20, Monday
· Eagles Of Death @ 2015. november 29. - A38 Hajó
· Karthago @ 2015. augusztus 07. - Barba Negra Track
· Orphaned Land & Stimmgewalt Choir @ 2015. október 21. - A38 Hajó
July 19, Sunday
· Rosetta @ 2015. augusztus 02. - Dürer kert
· Beatrice @ 2015. augusztus 06. - Barba Negra Track
· Fish! @ 2015. július 31. - Barba Negra Track
· Sing Sing @ 2015. július 30. - Barba Negra Track
July 18, Saturday
· T-34 @ 2015. július 25. - Körlet Terasz
· 30Y @ 2015. július 25. - Barba Negra Track
· Fekete Zaj Osztálykirándulás 2015
July 17, Friday
· Fu Manchu - 25th Anniversary Tour @ 2015. október 12. - A38 Hajó
· Pál Utcai Fiúk @ 2015. július 18. - Barba Negra Track
· 7. György Ádám Kastélyakadémia
July 16, Thursday
· Sepultura 30 éves jubileum @ 2015. július 21. - Barba Negra Track
· Ennio Morricone @ 2016. január 17. - Sportaréna
July 15, Wednesday
· Bikini @ 2015. július 17. - Barba Negra Track
· The Grenma, Our Youth, Flatband @ 2015. július 17. - A38 Hajó
July 14, Tuesday
· At The Gates, Truckfighters @ 2015. július 16. - Dürer Kert
· Péterfy Bori & Love Band @ 2015. július 16. - Barba Negra Track
· The Darkness @ 2015. július 17. - Dürer Kert
July 13, Monday
· Black-Out @ 2015. július 14. - Barba Negra Track
· Lisa Alma, Dorothy's Legs @ 2015. július 16. - A38 Hajó
· Quantum Drive, Lions of Suburbia @ 2015. július 15. - A38 Hajó
July 12, Sunday
· Celtic Saturday @ 2015. július 25. - S8 Underground Club
· Cannibal Corpse @ 2015. július 22. - Barba Negra Track
July 11, Saturday
· David Helfgott @ 2015. november 10. - Sportaréna
· Metal Booze @ 2015. július 18. - S8
July 10, Friday
· Anti-Flag, Skindred @ 2015. július 19. - Budapest Park
· Pokolgép @ 2015. július 10. - Barba Negra Track
July 09, Thursday
· Moonspell, Dagoba, Jaded Star @ 2015. október 24. - Barba Negra
· Angerseed @ 2015. augusztus 29. - Kaptár, Debrecen
July 08, Wednesday
· Mobilmánia @ 2015. július 09. - Barba Negra Track
· IV. Symphonic & Gothic Night @ 2015. július 10. - S8 Underground Club
July 07, Tuesday
· Paradise Lost @ 2015. október 26. - Barba Negra
· Honeybeast, Twentees @ 2015. július 08. - Barba Negra Track
· Manu Chao La Ventura @ 2015. július 13. - Budapest Park
July 06, Monday
· Hungarian Pink Floyd Show @ 2015. július 11. - Várudvar, Siklós
· Underground Thursday @ 2015. július 09. - S8 Underground Club
July 05, Sunday
· Elder, Mos Generator @ 2015. július 12. - Dürer Kert
· Sziget 2015 - Kings Of Leon a Szigeten!
· Bad Religion, Mad Caddies @ 2015. augusztus 18. - Budapest Park
July 04, Saturday
· Sziget 2015 - Avicii, Limp Bizkit, Hollywood Undead és mások
July 03, Friday
· Modern Pets @ 2015. július 04. - Auróra
· Zorall @ 2015. július 04. - Barba Negra Track
· Nightwish @ 2015. július 15. - Pecsa Music Garden
July 02, Thursday
· AlteRock Boulevard II. @ 2015. július 04. - S8 Underground Club
· Edda Művek @ 2015. július 03. - Barba Negra Track
· Marcus Miller @ 2015. július 05. - Budapest Park
July 01, Wednesday
· Hobo és bandája - Doors 50 @ 2015. július 03. - Budapest Park
· III. Monoki Babfesztivál @ 2015. július 03-04.
June 30, Tuesday
· Nyers @ 2015. július 03. - Volt fesztivál
· Mr. Basary előadói est @ 2015. július 02. - Városligeti Sörsátor
· II. Szentendrei Sörfesztivál @ 2015. július 03-05. - Dunakorzó
June 29, Monday
· Fanatics Tribute Night 4. @ 2015. július 03. - S8 Underground Club
June 28, Sunday
· Negative Plane, Malthusian @ 2015. július 20. - Showbarlang
· Livesounds - 2015 őszének programja!
June 27, Saturday
· Al Di Meola - Elysium & More @ 2015. augusztus 19. - MOM
· 15. Nightbreed Fesztivál @ 2015. július 04. - Ecsegfalva
June 26, Friday
· Miyavi @ 2015. október 09. - Barba Negra
June 25, Thursday
· The Bits @ 2015. június 28. - Városligeti Sörsátor
· The Fat Kings, Roxérum @ 2015. június 26. - Körlet Terasz
June 24, Wednesday
· Junkies @ 2015. június 26. - Barba Negra Track
· Fatal Error Akusztik @ 2015. június 27. - Gondozó Kert
· Twentees, Meztelen Diplomaták @ 2015. június 24. - A38 Hajó
June 23, Tuesday
· 22. Víz, Zene, Virág Fesztivál @ 2015. június 26-28. - Tata
· Neo @ 2015. június 24. - Barba Negra Track
June 22, Monday
· Mystery Gang @ 2015. július 11. - A38 Hajó
· Paso, The Toasters @ 2015. július 10. - Budapest Park
June 21, Sunday
· Irie Maffia Orchestra @ 2015. szeptember 10. - Müpa
June 20, Saturday
· Concerto Music - 2015 őszi koncertek!
June 19, Friday
· Hooligans @ 2015. június 20. - Barba Negra Track
· Halott Pénz @ 2015. június 25. - Budapest Park
June 18, Thursday
· Képzelt Város @ 2015. június 26. - A38 Hajó
· Depresszió @ 2015. június 19. - Barba Negra Track
· Miskolci Nemzetközi Operafesztivál @ 2015. június 12-21.
June 17, Wednesday
· Vagina Town, Louis Panther @ 2015. június 19. - Corvintető
· Ganxsta Zolee és a Kartel @ 2015. június 18 - Barba Negra Track
June 16, Tuesday
· Fran Palermo, Kistehén @ 2015. június 19. - Karizma Klub
· Salföldi Dalföld @ 2015. június 19-21. - Salföld
· Metal & Gothic Night @ 2015. június 20. - S8 Underground Club
June 15, Monday
· Pécsett ad koncertet a hetvenéves blues-király, Eb Davis!
June 14, Sunday
· Flogging Molly, Alestorm @ 2015. július 19. - Barba Negra Track
· PMD Blues Band @ 2015. július 03-04. - Verőce

Régebbi cikkek

 Koncertek


 Hirdetés

Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven írodtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licensze alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.62 Seconds