Dionysosrising Blog

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

The Nights - The Nights (2017)

 Látogatottság
Összesen
88165119
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Brain Drain - Két emelet között (2017, dal)

Rövid hírek

A karcagi Brain Drain zenekar új dalt hozott ki, ám ezúttal - teljesen szokatlan módon - egy feldolgozásról van szó. A Két emelet között című dal eredetileg a JetA zenekarban éneklő Sebők Anikó hangjával felvett pop-rock szerzemény, azonban az énekesnő 2005. július 21-én, tragikus hirtelenséggel, a zenekar első fellépése előtt elhunyt, és már nem élhette meg, hogy a dal hivatalos formában napvilágot lásson, habár végül kijött később...


Törőcsik István és Nagy Péter régről ismerve a dalt, úgy döntöttek, hogy tiszteletüket a legjobban úgy róhatják le - műfajtól függetlenül -, ha segítenek azt az álmot tovább vinni, amelyet Anikó saját útjaként álmodott meg az élőzene világában, miután többre vágyott, mint a C-est La Vie féle popformáció, és szóló karrierbe kezdett. Ennek eredményeképpen ez a dal Anikó halálának 12. évfordulójára készült, a dalban pedig felhasználták Anikó eredeti éneksávjait is, így mintegy duettként jelent meg újra.

A Brain Drain egyébként már dolgozik soron következő lemezén, ami jövő nyárra érkezik és bőven tartogatni fog meglepetést, hiszen egyáltalán nem a tőlük megszokott hangvételű dalok várhatóak. A zord hangvételű Madárijesztő szerzemény egyfajta megtisztulást jelentett az elmúlt időszakkal kapcsolatban, a februárban kijött Jégbe fagyva pedig már jóval populárisabb irányt vett, jelezve a dimenzióváltás várhatóságát. Augusztus 11-én a csapat Szolnokon játszik unplugged műsort, majd Szerbia irányába veszik az irányt, többek között Bácskatopolya, Zenta, Magyarkanizsa és Szabadka lesz az irány.


 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Rövid hírek
· Szerkesztette: szimpatic


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Rövid hírek:
A PIRAMIS zenekarnak már kicsi a Sportaréna (2006)


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.38 Seconds