Dionysosrising Blog

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Candlemass - Nightfall (1987)

 Látogatottság
Összesen
87395880
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Koalabell @ 2017. május 18. - Robot

Koncertmenü

42 címmel megjelenik hazánk egyik legígéretesebb dallamos rock zenét játszó zenekarának, a Koalabell-nek a debütáló albuma. A lemez bemutató koncertje május 18-án lesz a Robotban...Május közepén jelenik meg az első teljes Koalabell album nyolc remekbe szabott brit rock behatású dallal. "A számok témájának jelentőse része magánéleti vonatkozású, valakihez íródtak vagy önreflexiók. A dalokban érezhető teret, repülés közeli érzetet a vizuális világunkba is igyekszünk átültetni." - meséli Balla Balázs, a zenekar énekese.

A beharangozó Szabad ég című számukat több rádió is játszotta már a megjelenést megelőző hónapokban. A Heaven's Everywhere nyitódalhoz pedig tavaly tavasszal készített klipet az Koalabell. A srácok még további két videót terveznek a lemezhez.

"Az album címadó dala: 42. Mivel az életünkből is egy hosszabb időt ölel fel az elkészült anyag, kézenfekvőnek tartottuk, hogy olyan számot válasszunk címadó dalnak, ami ezt összefoglalja és rólunk szól. Arról hogyan képzeljük el a jövőnket, és miként éltük meg a velünk történteket az együtt töltött évek során. A szám címe az első próbánk időpontjából ered, ami 2009. március 28-án volt. 2+0+0+9+3+28 = 42!" - meséli Balla Balázs.

A 2009-en alakult együttesre számos tehetségkutatón felfigyeltek, megnyerték a Dürer kert által szervezett gimnazista zenekarok tehetségkutatóját 2011-ben, majd a paksi Amatőr Pop-Rock-Jazz Fesztiválon értek el II. helyezést 2013-ban. Elsők lettek a balatonboglári Légrádi Antal tehetségkutatón, melynek köszönhetően szerepelhettek a 2014-es budapesti Music Expón. 2015-ben az NKA - Cseh Tamás Program által előzenekarként járták az országot, most - szintén a program támogatásával - a korábban megírt szerzeményeiket összefoglalták egy albumon. A lemezbemutató koncert május 18-án lesz az újranyitott belvárosi Robotban (a Fogas Ház alatt).
 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Koncertmenü
· Szerkesztette: szimpatic


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Koncertmenü:
RAMMSTEIN koncert 2005. február 27-én!


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.48 Seconds